point1 Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Mam problem z wybraniem R9800PRO poniewaz niewiem czym one sie róznia :blink: wiem ze tylko cena :lol: Którego z nich wybrac?? Oto linki: http://www.proline.pl/shop.php?prodid=5341...f3132385f323536 http://www.proline.pl/shop.php?prodid=5341...132385f32353646 Prosze o wybór? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booczeek Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 tanszy ma - Zaawansowane technologie SmoothVision 2.1, SmartShader 2.1, Hyper Z III+, Trueform 2.0, Video Immersion II droższy ma - zaawansowane technologie Video Immersion II, Trueform 2.0, SmoothVision 2.1, SmartShader 2.1, Hyper Z III+ bierz droższego albo tańszego Mediona ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 (edytowane) niczym oba to referencyjne radki 9800pro ati moze poprostu inny rev/nowsza partia albo blad w cenniku Edytowane 8 Lipca 2005 przez Amd_Powered Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Drozsza wersja to full box, czyli masz dodatkowo jakis programik dvd i chyba ze 2 gry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Drozsza wersja to full box, czyli masz dodatkowo jakis programik dvd i chyba ze 2 gry... 1537156[/snapback] dokładnie drobi box a tani oem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 dokładnie drobi box a tani oem 1537187[/snapback] ja wiem, czy taki oem :wink: jest wszystko co trzeba w pudełku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 tak jak wyzej box i oem , oem tanszy , ja jak kupowalem drugiego 6600gt to bralem oema i oprocz braku orgianlnego pudelka cala reszte mam co powinno byc w boxie , kabelki tv out z puszka , mostek sli , przejsciowke na lcd , cd ze sterami + powerDVD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
point1 Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Jak tylko dostane odszkodowanie i bedzie dostawa to biore tego drozszego :D chyba ze macie w innym sklepie taniej to prosze o linka :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 To jest dokładnie to samo tylko że w droższym dostaniesz jakieś gry :) W tańszym też dostajesz płytki ale tylko ze sterami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...