sesq Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Witam, Poczebowałbym program/nazwe programu ktory by nagrywał aktualne lecące dźwieki w komputerze, w celu nagrania muzyki z gry. Bardzo rposze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 goldwave. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 goldwave. 1537223[/snapback] Rączki całuje, program wygladał na rozbudowany ale szybko załapałem i mam to co chciałem : * super :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 cieszy mnie to ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 (edytowane) a ma on możliwosc jednoczesnego kodowania do jakiegos formatu?? interesuje mnie przedewsyztkim ogg chodzi mi o muze z WINAMPA a dokąłdniej z radia :) Edytowane 9 Lipca 2005 przez Pure Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 (edytowane) Jak chcesz przechwytywać stacje radiowe bez dodatkowych szumów z karty to już lepiej przechwytuj strumień bezpośrednio w Winampie lub foobar2000, a najlepiej flashget'em. Ten ostatni przechwyci oryginalny (skompresowany przy nadawaniu) strumień! Edytowane 9 Lipca 2005 przez Dj_AnT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 próbowałem w winampie ale się neidało (sorry you can't write streams) jakies zabezpiecznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Jakim programem probowales? @Dj_AnT jak Flashget'em mozna sciagac audycie z winampa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 (edytowane) pluginami do winampa:] nullsoft disk writer file writer zwykłe mp3 konwertują mi jak chcę ale już streamów niechcą:/ TUTAJ ŚA CHYBA PRGROAMY KTÓRE ZADZIAŁAJĄ NA 10000% http://all-streaming-media.com/record-audi...ng-software.htm Edytowane 9 Lipca 2005 przez Pure Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salaciarz Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 polecam Audacity. Polski , darmowy program , można zgrywać wszyściuśko jezeli za input weźmiemy stereo mix . Można także i zgrywać audycje radia inetowego. Wspaniała jakość gwarantowana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 ale da sie kodować w locie?? bo wawów nieche mieć mam duży dysk ale bez przesady. nieche mi sie potem kodowac wawa. procek wyrobi napewno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 (edytowane) @S0n1c Wrzucasz link do flashget'a i ściągasz np.: http://64.236.34.196:80/stream/8022 Edytowane 9 Lipca 2005 przez Dj_AnT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Szukaj było !;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monocyklista Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 do winampa polecam plugin o nazwie streamripper - zapisuje to co przechwyci na zywca [bez ponownej kompresji] co chcecie i gdzie chcecie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeniacki Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 (edytowane) a ma ktos pomysł jak zgrać aktualnie lecący teledysk z neta np. ze stronki muzyka.interia.pl/teledyski/ są czasami fajne ale nie da sie ich zapisać :/ Edytowane 10 Lipca 2005 przez zeniacki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sałata Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 a ktoś z was wie jak można dodać do winampa radio internetowe, którego nie ma w tym co on znajdzie. Chodzi mi o możliwość słuchania radii typu trójka itp. które są dostępne przez neta. Czy można tam gdzieś dodać jakiś adres do winampa żeby ściągnął takowy strumień? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 a ktoś z was wie jak można dodać do winampa radio internetowe, którego nie ma w tym co on znajdzie. Chodzi mi o możliwość słuchania radii typu trójka itp. które są dostępne przez neta. Czy można tam gdzieś dodać jakiś adres do winampa żeby ściągnął takowy strumień? 1539750[/snapback] Kiedyś się klykało na przycisk "+ FILE" i sie pokazywaly 3 przyciski: +FILE +DIR +URL ;) Wybierało się +URL, wpisywało i tyle ;) Teraz w tych nowych Łinampach to nie wiem nawet czy tak to wyglada ;) A jak nie to powinna być w menu kontekstowym opcja "Open URL" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monocyklista Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Jeżeli chcecie zgrywać inne radia, których nie ma w winampie (np. trójka) to polecam jeszcze inny program - screamer radio, do ściągniecia tutaj. Program służy do słuchania radia przez internet, ma możliwość zgrywania sygnału i gotową listę rożnych stacji radiowych - w tym bardzo dużo stacji z Polski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 programow do rejestracji dzwieku jest MASA polecam Ci Total Recorder bo ten mi sie najbardziej spodobal (testowalem kilka :) ), wystarczy ze wybierzesz format w jakim ma zapisac plik i zrodlo - 'what u hear' i po sprawie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sałata Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 super ten screamer radio jest świetny i prosty przde wszystkim, jednakże zauważam, przynajmniej jeśli codzi o trójkę, że odbiór przez sznurek bezpośrednio od nich jest lepszy. W tym programiku od czasu do czasu coś się tnie, ale ogólnie jest bardzo w porządalu. Niestety niektóre radia jak na złość robią w javaskrypcie i nie da się tego wsadzić do tego programiku. A ten totalrecorder też jest niezły. Wreszcie mi się udało zgrać dźwięk z kompa. Tymi poprzednimi wymienionymi w wątku jakoś nie udało mi sięzgrać dźwięków z systemu. Prawdopodobnie jestem zbyt leniwy żeby zagłębiać się w takie programiki i szukać koniecznych opcji. Dzięki wielkie za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...