IamWeasel Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 (edytowane) Witam, liczę na waszą fachową pomoc w wycenie części z mojego aktualnego kompa, chodzi mi tu o płytę główną i grafikę. Pytam, bo moje mobo nie jest popularnym modelem, a grafy na allegro są głównie 64MB, a ja mam 128MB. Jak w podpisie, czyli: Jetway V266B rev. 3.0 = ? zł HIS Excalibur Radeon 9000pro 128MB VIVO = ? zł oczywiście 100% sprawne z góry dzięki Edytowane 8 Lipca 2005 przez IamWeasel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aTaSerwis Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 płyta - 50,- ??? (bo kupujący nie będzie wiedział co to jest :P ) grafika - ... ooo , tu będzie więcej. Nie tylko 128MB ale i ViVo. Kable masz? Jak masz to 130-160 PLn ... jak nie masz to tyle co zwykły R9000 (czyli koło 100) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Mam kable, pudło, płytki, przejściówkę DVI->zwykłe. Zawołam za to 150 :) Dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 aTaSerwis dobrze wycenił sprzęt. Płyta główna warta jest coś koło 40-60 zł Karta graficzna 120-150 zł. To są granice za, które ja bym brał taki sprzęt, ale inni mogą chcieć jeszcze targować. Życzę powodzenia w sprzedaży. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salaciarz Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Ja za szafirka 9000pro 128/128 bed pudła kabli przejściówek , ze sterami omegi wziąłem 100. za 140 opchniesz max moim zdaniem , od 150 zaczynają sie nowiutkie 9250 128/128 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Wejdz TU zakładka komputery i sie dowiesz ile możesz dostać max za te części ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Dzięki Darks za mądrą radę. Pewnie bym tak zrobił gdyby nie to, że takich części jak moje jest mało albo wcale i mało kto je kupuje. Wszystkim dzięki za wycenę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Pewnie bym tak zrobił gdyby nie to, że takich części jak moje jest mało albo wcale i mało kto je kupuje. 1538888[/snapback] Jeśli masz konto na allegro to wystaw licytacje od 1zł BCM i zobaczysz ile kasiorki zainkasujesz... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Chce sprzedać części kumplowi więc to nie jest dobry pomysł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Mojego durona, którego ktoś by licytował tez jest cięzko znaleźć na allegro. Ile mógłbym dostać za Durona 1200 Morgan? 80zł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 80 to troche za dużo może ~60... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...