marek.t Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 witam, postanowiłem założyć ten temat, ponieważ bardzo mało jest informacji o tym procesorze a przydłoby się zebrać wszytko w jednym miejsciu... czyli tutaj :wink: proszę wszystkich którzy coś wiedzą na temat tego procka o dzielenie się informacjami w tym topicu :wink jest jedno pytanie które mnie nurtuje, kiedy te procki bedą dostepne w Polsce (chodzi mi o wersję OEM) ? z pewnością wielu użytkowników s754 tak jak ja już nie może się doczekać tego (prawdopodobnie demona OC), w Japonii wiem że jest ale ceny narazie wysokie, jak myslicie ile z takich procków bedzie można wyciągnąć? zapraszam do dyskusji :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Tak w ogole to podobny temat juz istnieje, choc umarl niestety, bo o Turionach w Polsce cos nie slychac. http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=109262&hl=turion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 witam, postanowiłem założyć ten temat, ponieważ bardzo mało jest informacji o tym procesorze a przydłoby się zebrać wszytko w jednym miejsciu... czyli tutaj :wink: proszę wszystkich którzy coś wiedzą na temat tego procka o dzielenie się informacjami w tym topicu :wink jest jedno pytanie które mnie nurtuje, kiedy te procki bedą dostepne w Polsce (chodzi mi o wersję OEM) ? z pewnością wielu użytkowników s754 tak jak ja już nie może się doczekać tego (prawdopodobnie demona OC), w Japonii wiem że jest ale ceny narazie wysokie, jak myslicie ile z takich procków bedzie można wyciągnąć? zapraszam do dyskusji :wink: 1537217[/snapback] http://forum.purepc.pl/index.php?act=Searc...lite=Amd+Turion Tak na przyszłość... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...