frizz Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Witam !!! Mam problem z kartą radiową Planet WL-1314 nie moge jej zainstalować ! Podobno problem tkwi w płycie głównej (ABIT BX6r 2.0) chodzi o to że na BX-ach to nie chodzi . Może ktośmiał podobny problem i jakoś go rozwiązał !!!? Pozdrawiam Frizz ! :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Hym wejdź na strone producenta i sprawdź czy nie chodzi ;] bo spotkałem się już 1 taką kartą sieciową :|. Pozatym jak się dowiesz że nie idzie no to chyba wiesz co musisz zrobić ;].Jeśli producent nie ma zastrzeżeń to zmień gniazdo pci ;] na inne inne stery iiii no właśnie podaj konfiguracje kompa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 a w jakim standardzie sa porty pci w bx'ie? najprawdopodoniej ta katra jest na pci 2.2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Satorii Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Miałem takiego abita... Po pierwsze z założenia nie uzywa sie dolnego PCI... mniej kłopotów. Pomerdaj kartą po slotach. Wyłącz kontroler RAID. Przeinstaluj system. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...