MisiekLover Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Posiadam ową płyte która jest w temacie i działa lecz gdy wchodze do windowsa ani myszka ani klawiatura nie działaja :o zmieniałem klawe i myszke to samo nie chca chodzic myslicie że Złącza PS/2 są zepsute czy popalone możliwe jest to :> I czy da się to naprawić hmm .... Jeśli nie to poradzcie mi tania płyte główna do Pentiuma III 733 jakas tania ale dobra... Dziękuje z góry !! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Sprawdź płytę bo padnięte ps2 mogą być tylko objawem innego uszkodzenia. Jeśli masz usb to podłącz klawe i mysz pod nie. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Satorii Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 1. Miałem tą płyte i ten problem. Wiesz w jakich okolicznościach nastąpiła ta awaria? Czy to sie stało nagle, czy kupiłeś i tak było? 2. Pogrzeb przy zworce przy Pesach - tej od mozliwości wzbudzania płyty z klawy/myszy. 3. Obacz czy jak podłączysz kalwe to świecą sie lampki, czy poprostu nie ma napięcia na złączu. Narazie tyle z zadań domowych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisiekLover Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Więc Tak Stało się to nagle , i gdy podpinam klawiature światełko zapala sie i gaśnie po chwili . lecz płyta całkowice działa poprawnie prócz tego że klawa i mycha nie regauja. Musze spróbowac z USB ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Satorii Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 (edytowane) Ciężko powiedzieć co jej jest... Skąd jesteś? Bo skoro jesteś z decydowany na nową to moze bym do niej zajrzał :D Moze sie uda ja postawić na nogi. A jak nie to zostaje ci tylko USB. Edytowane 10 Lipca 2005 przez Satorii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisiekLover Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Przypomniałem sobie pewną rzecz tyczącą się tej sprawy , znalazłem przejściówki z ps/2 na com ale tam także nie działały ... Jeśli chodzi o Miasto to Skawina... I powtórze drugie pytanie jaka płyte mam wybrac do procka PIII 733 jakoms tania i dobra ... bo jakos sie na płytach nieznam ;p nie bede kłamał :P ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 wez abita BE-6 z allegro >click< nie pozalujesz wydanych pieniedzy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 kiedyś sie spotkałem z tkim problemem (obydwa porty ps/2 nie działające). przyczyną była pani, która korzystała z komputera i wstając od niego potknąła się o myszkę (kabel) - i praktycznie wyrwała obydwa porty z płyty. moze poprawieniw lutó pomoże (równie dobrze moze to przecież być przyczyna zimnych lutów) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...