rid3r Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Mam zamiar kupic plyte glowna i zastanawiam sie nad kilkoma modelami : :arrow: Abit NF7 rev.2.0 :arrow: Epox 8RDA3+ PRO :arrow: MSI K7N2 Delta2 LSR :arrow: Gigabyte 7N400S-L Procek: athlon 2200 + Która będzie najlepsza? Czy moze macie jeszcze jakieś inne propozycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 1 lub 2 pomiedzy tymi bym sie zastanawiał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Asus A7n8x Deluxe, lub Msi (3). Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 1. płyta polecana do podkręcania procesora, bardzo stabilna, wydajna i można ją dostać w niskiej cenie 2. płyta tak jak Abit jest bardzo dobra i mogę ją polecić, 3 kompy złożyłem na niej i bardzo dobrze się spisują. 3. tej płyty jeszcze nie miałem w ręku więc wypowiedzieć się nie mogę. 4. płyta, którą bym bardziej polecil osobą, które stawiają na stabilność. Można zapomnieć o dobrym podkręcaniu, dwa razy się zdarzyło, że płyta odmówiła posłuszeństwa przy wyższych ustawieniach. Wybór należy do ciebie, poszukaj na forum, są tematy o tych płytach, dzięki, którym dowiesz się więcej i upewnisz się co wybrać. Temat został przeniesiony do SubForum -> Co kupić! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...