TripleX Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Co mozecie powiedziec o dzwiekowce zintegrowanej na tej plycie?? Da sie tego sluchac ??Mam glosnicki komputerowe (a raczej bede mial :) )zwykle glosniczki za 50zl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Ja na tym jade ok około 4 miesięcy i da sie słuchać. Ostatnio (tydzień temu) kumpel odebrał swoją (taka sama) i tam na ulepszoną katre ,dodali mu EAX może bujać na 4 kanały Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Ja mam podlaczona wieże JVC do kompa (50Wat kolumny) i dzwiek jest lepiej niz dobry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Popieram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 To na tej płycie jest AC 97?? to jakieś chyba inne badziewie. Na malutkich głośniczka nie zauważysz różnicy w brzmieniu ale na niej nie ma dzwięku w połowie gier, jest z czymś tam nie kompatybilna. trzeba zaiwestować te 35 zeta w SB 128 lub lepiej Yamachę XG 724 jest naprawde dobra ja za swoją dałem 40 zeta z przesyłką. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 AC 97, CMI itp maja jedna wielką zaletę ..... że są i pozwalają wydobyć jakis dźwięk z głosników ;) ... Na zwykłych głosnikach nie zauwazysz róznicy, jak nie będziesz się wschłuchiwał w zakłucenia z cdromu pochodzące, szmery, szumy itp.. to ogólnie spox.. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexus Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 cze, audiofilem nie jestem, muza jest spoko jak za te pieniądze. nie zdarzyło mi sie, zeby w jakiejś gierce muza mi nie grala - a troche gram. żadnych problemow z instalacją tej karty nie mialem. co do pierdzenia cd-rom'u, to faktycznie czasem sie zdarza, ale nie ma z tym problemu bo pod winem jest taki coś co sie nazywa "volume control" gdzie mozna ściszyc cd-rom i pierdzenie znika :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...