hamlet666 Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Która płyta byłaby najlepsza do Durona 1.4GHz? http://allegro.pl/show_item.php?item=56962198 czy http://allegro.pl/show_item.php?item=56975657 ? :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Widzę że kupiłeś Gigabyte czy to było słuszne no nie wiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 tos se wybral egzotyczne modele z mojej strony to ZADNA - szukaj dalej ---> podpowiedz : Abit , Epox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 jeszcze DFI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 jeszcze DFI 1538533[/snapback] no niech bedzie ,ale bym sie przy tym nie upieral mowilem oczywiscie o starszych ,tanszych modelach abita i epoxa ,a nie o tych scierwasz na nf2 B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Dlaczego ścierwach na nf2? Może powiesz że jakieś via albo kt jest lepsze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Dlaczego ścierwach na nf2? Może powiesz że jakieś via albo kt jest lepsze? 1538605[/snapback] z tego co mi wiadomo to wszystkie chipsety VIA na socketA nosza nazwe KT LEPSZE to obszerne stwierdzenie,jezeli chodzi o via to bym powiedzial ze przyjemniejsze w uzytku (nie chce generalizowac bo pierwsze chipy via byly straszne) jak ktos lubi rzezbic w goownie to nf2 bedzie mu sie podobal - sorry JA juz z tego wyroslem nie wiem czy zerknales na moj podpis <_< wiem o czym pisze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Chciałem napisać via kt albo sis mój błąd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 jak ktos lubi rzezbic w goownie to nf2 bedzie mu sie podobal - sorry JA juz z tego wyroslem Jakie wiercenie w [ciach!]ie??? :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...