Goonia Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 witam mam problem, jestem swiezo po reinstalacji systemu i nasuwa sie takie pytanie, jakie sterowniki najlepiej zainstalowac do mojej karty ? zainstalowalem nowe catalysty i mam w grze ciemno a oprocz tego droga i otoczenie w kolo to takie kwadraciki w sensie widac wszystko ale ciemno i piksele same prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 (edytowane) najnowsze 5.6 i patch do nfs Edytowane 9 Lipca 2005 przez Blue Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goonia Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 a czy sterowniki Omegi sa przydatne ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Bardzo przydatne, chcesz wiedzieć więcej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...