luks__pl Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Obecnie ma Abita IC7 ale chcę mieć drugą mobo w którą mogę przełożyć procka, przepiać dyski w razie niedyspozycji IC7 :P Potrzebuje czegoś co da radę z moim P4 3,2 Prescott i 2 dyskami SATA w RAID 0. Musze kupić jakaś drugą mobo bo IC7 jest cały poizolowany i przygotowany do FC, a teraz czekają ja "hipro5" mody. Ta druga mobo ma być tylko do www i filmów. IC7 jest do gier i benchmarków. Znalazłem coś takiego: ASROCK P4V88 s.478 Dual/SATA-Raid/AGPx8 Nowe F.Vat http://www.allegro.pl/show_item.php?item=56637254 GIGABYTE GA-8ISXT-FS obsługuje prescott'y ! SS http://www.allegro.pl/show_item.php?item=57084371 Ta pierwsza jest na via, druga na i865pe ale nie mogę o niej nic znaleźć, jedyne co znalazłem to że ma zablokowane wszystkie opcje o/c na jakimś forum. No i chciał bym się zmieścić w tych 150zł. Bo nie widze sensu wydawać więcej na mobo do www, a nie będe na niej też nic podkręcał do od tego mam IC7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 brałbym gigabyte bo jest na i865pe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Bierz Gigabyte'a ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 (edytowane) tak się podczepie do tematu, kumpel chce kupić mobo, ten asrock kosztuje w gral.pl 140zł i może do niego pójść osobiście, czy jest sens wydawania 20zł wiecej (wraz z przesyłka) na tego gigabyte? Nie będzie on podkręcał ani nic, aby tylko płyta była stabilna. Edytowane 9 Lipca 2005 przez misiom1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Tez bym brał Gigabyte Do www i innych rzeczy napewno wystarczy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zark7 Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 plyta GIGABYTE to plyta produkowana dla fujitsu-siemens. nie ma raidu, przynajmniej tak wynika z manuala. mostek poludniowy to ich5 a nie ich5r. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 plyta GIGABYTE to plyta produkowana dla fujitsu-siemens. nie ma raidu, przynajmniej tak wynika z manuala. mostek poludniowy to ich5 a nie ich5r. 1538497[/snapback] Też znalazłem to info w necie :( a szkoda bo gdyby nie to ty bym już ją zalicytował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Mody Hipra sam będziesz robił? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Mody Hipra sam będziesz robił? 1539015[/snapback] No, a kto inny mi zrobi :-P ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Ostatecznie bedą 2 abity IC7 jeden już w domku, drugi leży na serwisie bo mu się zdechło :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...