libero Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Ej nie klucice sie tak :/ 1. Wcale 6510 nie jest taka swietna jak sie nieORT: ORT: ORT: kturym wydaje :/ model w ktorym np: brakuje np bluetootha a jest glupie radio :( 2 Sl45 moze i fajny ale troche stary :( A najlepszym telefonem na rynku jest SE T68i i nie dlatego ze go mam :D Tylko ze ma najwiecej funkcji i nie ejst takim klockiem jak N7650 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 1. Czy jak slucham mp3, to moze ktos do mnie zadzwonic? 2. Jaka jest jakosc mp3, ktora wgram do koma, a orginalnie zrobilem ja na 128? Generalnie... jaka jest jakosc odsluchu? 1. Tak- Jak słuchasz mp3 i ktos do ciebie dzwoni to naciskasz PTT i przełanczasz sie na rozmowe. 2. W jakiej jakosci wgrasz tak ebdzie. Telefon i słuchawki nie zniekształcaja dzwieku i jakosc jest bardzo dobra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Ja mam natomiast dwa pytania... bo zamierzam sobie kupic ten tel. 1. Czy jak slucham mp3, to moze ktos do mnie zadzwonic? 2. Jaka jest jakosc mp3, ktora wgram do koma, a orginalnie zrobilem ja na 128? Generalnie... jaka jest jakosc odsluchu? Pozdrawiam MeHow Jasne że można do ciebie dzwonić, a jakość dźwięku jest naprawdę b.dobra i można naprawdę głośno posłuchać muzy, acha i masz ustawienia to basów i do wysokich tonów nic więcej nie potrzeba :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Nie wieci czy można zmienić kolorek podświetlenia??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Nie wieci czy można zmienić kolorek podświetlenia???????Nie. Mozna samemu wymienic podswietlenie metoda inwazyjna (jak w prawie kazdym telefonie) koszt okolo 50-70 PLN. Oczywiscie gwarancja weg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 no to że metodą inwazyjną to nie mam wątpliwości, tylko jak? jakś instrukcja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 poszukaj w archiwum pmtg jak nie znajdziesz to tam zapytaj (pmtg = pl.misc.telefonia.gsm) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 No to qltura! Jeszcze tylko jedno pytanie... na ile sluchania mp3 starcza bateria? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 A powiedzcie mi... jaki telefon jest waszym zdaniem lepszy ten siemens, czy samsung sgh-r210s ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 A powiedzcie mi... jaki telefon jest waszym zdaniem lepszy ten siemens, czy samsung sgh-r210s ?Chyba pomyliłeś całkowicie klasy tych aparatów, przecież między Siemensem a Samsungiem jest gigantyczna przepaść oczywiście na korzyść SL45i nie sądziłem że o tak oczywistych rzeczach trzeba pisać na forum, jak dalej tak pójdzie to będziemy porównywać SL45i do Nokii 3210 bo przecież ten model Nokii to Klasyka :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 No to qltura! Jeszcze tylko jedno pytanie... na ile sluchania mp3 starcza bateria? W jednej recenzji pisali ze około 6 godzin. Mi starcza na jeden dzień w szkole, a po powrocie ładuje akulumatorek. Jeszcze niegdy nie zdarzyłe sie zeby siadła a w szkole siedze czasami po 8-9h. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 O takie cos mi chodzilo... dzieki za informacje ;) dzis ide sobie kupic tego siemensa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 O takie cos mi chodzilo... dzieki za informacje ;) dzis ide sobie kupic tego siemensa :)Nie zawiedziesz sie :mrgreen: jeszcze takie pytanko czy zmniejszaliscie objetość mp3? jeśli tak to jakim programem, no i do ilu można, żeby jakość była jeszcze w miare.... na jakimś forum siemensa czytalem ze kolo upchnął ponad 90min muzy... bo nie sądze żeby można było zmusić bydlaka do gry wma.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Ja juz sobie zrobilem katalog z mp3 i upchnalem 90 mb muzyki... zrobilem to tak. mialem mp3, zamienilem je na wav'y, a potem skompresowalem... ale niestety jako mono ;) i jakosc - variable bitrate LOW. Dzwiek, az tak nie kuleje... tylko przy mocniejszej muzyce slychac metaliczny podzwiek mp3, a tak to fajnie wszystko... btw czy znacie jakis program do mp3, ktory jest tak prosty w obsludze jak AudioCatalyst, a wykorzystuje lepszy codec mp3? Pozdr MeHow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 a ja zaluje ze kupilem ten shit szkoda gadac najpier mi sie wylaczal bez powodu - cos nie laczylo bo jak nacisnalem przy antence to sie wylaczal blokuje sie przy przegladaniu skrzynki z smsami jesli jest pare wiadomosci z jednego numeru i teraz najwiekszy walek: wyszedlem dzisiaj na dwor i wyciaglem telefon bo chcialem zadzownic do kumpla i wchodze do ksiazki adresowej a tam jakies smieci zamiast nazwisk i przeijam i nagle sie zwiesil, wiciaglem baterie wlozylem i ksiazki nie ma, jest tylko ta na siemie a ta na karcie pamieci znikla nawet jak chce do niej z menu wejsc to uruchamia sie ta na simie porazka totalna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Chyba najlepszy model na dziś. Co zrobić, aby mieć 50% zniżki na miesięczny abonament???(Słyszałem, że są jakieś tricki w umowie)nie czytalem wszystkich postow, bo sa chyba raczej nie na temat, sorki, jak ktos o tym pisal. Tric=k jest jeden, ale nie zawsze dziala. Trzeba miec w rodzinie inwalide lub kombatanta(ja mam) bierzesz telefon na niego i masz znizke na zawsze 50% w abonamencie. ostatnio zmadrzeli troche i nie chca dawac, jak tak i dziadek ma juz znizke np. w TPSA. ale to jest nielegalne chyba. w kazdym razie, jak pytaja, to nie mozna sie przyznawac, moze nie sprawdza. A z tymi mp3 to fakt, ze idzie podobno kolo godziny 30mb. koszmar. ja o 2,5 roku place polowe za abonament. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Jest jeszcze jedna możliwość z 50% abonametu, nie wiem jak w innych sieciach ale w Plusie napewno, <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> phona na rolnika - reszcztte jakieś kółka rolnicze dopłacają. Slayne - masz po prostu pecha, te telofony z promocji sa podobno 2 kategorii... Plus nawet co niezorientowanym wsadza bterie 540 mph zamiast 650, a tak wogóle to seryjnie powinna być polimerówka - ja takową posiadam :) Więć jak najszybciej do serwisu póki masz gwarancjie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 w idedi mozna wziac tel na inwalide wiem ze jakis rabat w abonamencie ejst ale nei wiem dokladnie cos slyszalem ! kiedysss a ja mam w sieci FIDO :-) & Bell droga komorke a w polsce Era Biznes ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 upss ktos to napisal soryy ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridlaa Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Ja przedluzalem w plusie umowe i odstaleem SL za 1 zeta wie cnie nazekam. Kupilem go z telefonow ktore bralem pod uwage byl najciekawszy (po cholere mi polifoniczne dzwonki w jakiejs tam nokii?). Mp3 laduje sie dlugo ale to akurat mnie nie obrusza. Zstaw sluchawek w komplecie jak dla mnie fajny (swietnie odbicie basow). A jakosc rozmowy jest o niebo lepsza niz w miom poprzednim telefonie czyli starutenkiej nokii 3310. Narazie jestem zadowolony. Jak przestane byc - utopie gada ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridlaa Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 czy zmniejszaliscie objetość mp3? jeśli tak to jakim programem, no i do ilu można, żeby jakość była jeszcze w miare.... . Ja pakuje do 96 kbit/s. Ale prawda jest taka ze jakosc zalezy od kawalkow niestety. Np PRODIGY gdzie jest wiele syntezatorow sampli czyli muza "syntetyczna" gra swietnie. Natomiast bieda jest jak zarzucilem Claptona. Gitaraklasyczna bo takiem obcieciu harmonicznych jak przy 96 brzmi nieciekawie (jak flenger :? ). Zatem pozostaje kodowac i choc przez chwile sprawdzic czy jest w miare oki (no kompie of coz :) ). Ja uzywam programiku pt MPEG suite ale to przypadek i przyzwyczajenie. Nie ma w nim nic do polecania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Uzyj klasycznego lame'a spod dosa. Pakuje rewelacyjnie! Poza tym ja daje variable bitrate 32kbit/s, mono i sie nie pokapujesz, ze to nie jest np. 96 kbit/s ! na powaznie... jak chcesz, to ci podam dokladnie ciag komendy na wykonanie wlasnie takiej smiesznej mp3 pod lamem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...