Skocz do zawartości
Grzechu Sin

Walnięty 9700 :/

Rekomendowane odpowiedzi

witajcie

Kupiłem na allego R9700 - 128 mb , 256 bit pamięci , 8x1

Oczywiście nie zauważyłem malutkiego napisu "nie testowany" :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur:

i jak sie domyślacie nie działa :)

karta w ogole sie nie uruchamia - czarny ekran - w tej chwili jade na S3 PCI :-) kozacki sprzęt :lol:

W kazdym razie - może ktos jest z wrocławia co sie zna na tym i może mi ocenić czy w ogole jest sens ją naprawiać ? albo najlepiej jakiegos elektronika gdzie dorwać we wrocławiu - może ktoś mi poleci kogoś :)

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zobacz czy nie brakuje na niej jakiegoś elementu (może coś się ułamało i np. nóżki w płytce zostały a elementu brak). Jak co to daj znać mieszkam we Wrocku może coś się uda z tym fantem zrobić.

Edytowane przez mastertab

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

musze kuknąć na nią w porównaniu z PCB jakiejś innej podobnej karty (w necie jest takich pełno ,więc zaraz ściągne fote PCB). Mam nadzieję,że nie miała jakiś v-modów i totalnie nie jest skopana - mogę ze 100zł dać za naprawę/

Mastertab - fajnie jak kogoś znasz kto sie na tym zna (lub sam sie znasz:-) można sie zgadać jakoś - mieszkam na zadupiu (klecina)

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Naprawa takiej grafy nie powinna byc droga.

1556170[/snapback]

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Przyklad zlecenia naprawy : http://forum.woox.pl/viewtopic.php?t=11

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Regulamin i wysyłka : http://forum.woox.pl/viewtopic.php?t=105

Zadnych kosztow zwrotnych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi