Przemo Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Dziś po egzaminie z nudów zrobiłem z kumplem małe lanparty u mnie w domku na tarasiku, pogoda dopisuje w miare, lekki wiaterek, tempy spadają z minuty na minute :P FOTA 1 FOTA 2 FOTA 3 FOTA 4 FOTA 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megagames Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 (edytowane) Wakacyjna nuda doskwiera ? :lol: Jak będziecie wychodzić do kibla to dajcie znać :P podjade z kumplem furą na chwile, oczywiście czysto rekreacyjnie :P a tak na poważnie to zycze miłego spędzonego czasu i miłych temp. :D Edytowane 9 Lipca 2005 przez megagames Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 fajnie, ale miejscówka wręcz stworzona na browar party btw klimatyczny masz tarasik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Przemos.... kurde spaliłem takie głośniki jak masz niedawno i nie wie mco mam z nimi zrobić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 żeczywiście małe to LP :) Uważajcie na komary żeby grillów nie zabrudziły :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Życze dobrej zabawy. Jeden z was na laptopie będzie pykał? Jeżeli tak to troche za blisko siebie będziecie siedzieć. Jeden drugiemu przez ramie bedzie zagladał gdzie tamten jest :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...