ghmaco Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Czytałem i sam sie przekonałem że AGPx8 dodaje tylko 1% wydajnosci w porównaniu z AGPx4. Jednak kolega mi nie wierzy. Powiedzcie że mam racje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 tak masz racje, roznica wyniosi 1% - 2% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[eM] Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Masz racje błąd pomiarowy ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom0000 Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Proponowalbym zmierzyc w battlefieldzie2 przy teksturach na high. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...