Skocz do zawartości
Smali

Komputer Do Oceny

Rekomendowane odpowiedzi

a co byś chciał ? Bo ja ci radze np. kupić athlon 4800+ i DFI i 2 gb hynixów , 400 gb dysk (podzielić na partycje oczywiście) jakiś watercooling , x850xl ? hm ? Jakieś 7-8 k zł

1538357[/snapback]

Nie wiem. Zeby go jakos przyspieszyc. DBugo mi sie otwieraja programy. Defragmentacje robie i nic nie pomaga.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taa... a na forum siedza wrozki i zaraz wylecza twoj komputerek...

powiedz o co KONKRETNIE chodzi, czy masz jakies fundusze na modernizacje czy nie, i czego od kompa oczekujesz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TO JUSH NAPRAWDE MAMY DUŻO INFORMACJI. TO TAK JAKBYŚ NAM POWIEDZIAŁ ŻE W NASZYCH GNIZAKACH PŁYNIE 230V :mur:

NO O CHŁOPCY DO ROBOTY - WIEMY ŻE MAMY 230V I MKS'A 2005, ZACZYNAMY PRZEPOWIEDNIE. :mur:

ZRÓB FORMATA ZAISALUJ SYSTEM, ŁATKI I DO DZIEŁA.

P.S. Caps Locki mi się włączył i nie chce mi się poprawiać :wink:

Edytowane przez piotralek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Format to najłatwiej :D. Wyczyść rejestr z śmieci jakims progsem, zobacz czy w autostarcie nie masz jakichs niepotrzenych wpisów ( u kumpla ostatnio usunąłem z 15 pozycji i nagle sie okazało że gry nie skaczą :D ) defrag nie zaszkodzi. Ja polecam jv16powertools. jak dalej bedzie sie pierdzielic to napisz, może się coś wymyśli. A nowym na forum proponuje więcej wyrozumiałości. Forum jest poto aby dzielić się wiedzą. Jak się nie ma nic sensownego do napisania to moze lepiej nie pisać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi