Skocz do zawartości
Bartx

Pływam W Css..problem Z Gf6800 ..help :)

Rekomendowane odpowiedzi

Im mam mniej fpsow w counter strike : source ( lub hl2 ) tym celownik przy ruszaniu zaczyna mi mocniej plywac....( chyba to nie jest normalne ?..)i czuc to juz dosc mocno od 35 fps w doł( zreszta przy wiekszej ilosci fpsow tez dziwnie sie mychą rusza )...wiec przecelowac za latwo nie jest :)

wie ktos moze w czym problem ? ....

Uzywalem chyba wszystkich sterow (do myszki tez :P), robilem formata

Komp P4 3.2 P5P800 , Asus GF6800GT 128 , 2x512 ram, dysk 160 , mx510 ...Win XP SP2

Help

Edytowane przez Bartx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przy takim kompe spada CI do 35 FPS BUHAHAHA to cos masz z nim nie tak jak mi nie spada ponzej 40 AHAHAHA ZALOSC!! lepiej oddaj go na przeglad format i wogle :x moj qmpel gra na HIGH na p4 2.8 HT FX 5950XT 512 DDR ram i mu nie spada ponizej 68!! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cieć ! :).....ta ale pewnie grasz na specjalnym cfg ...moje ustawienia 1024 x 768 2 x AA 4x Af i wszystko na max i dodaj do tego 25 graczy na servie( mniejsze detale nie likwiduja mojego problemu )

Edytowane przez Bartx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przy takim kompe spada CI do 35 FPS BUHAHAHA to cos masz z nim nie tak jak mi nie spada ponzej 40 AHAHAHA ZALOSC!! lepiej oddaj go na przeglad format i wogle :x moj qmpel gra na HIGH na p4 2.8 HT FX 5950XT 512 DDR ram i mu nie spada ponizej 68!! :D

1538378[/snapback]

wyjdź.

to prawda że im mniej fps w cs, tym gorsza praca celownika, podpowiedź? wyłącz najlepiej AA ;)

Edytowane przez aRczii

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi