Krey Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Witam wszystkich!Muszę wykonać prezentację z zdjęć cyfrowych.Moje pytanie jest takie:Jaki program mi polecicie do wykonania efektownie wyglądającej prezentacji,którą mógłbym np. otworzyć na stacjonarnym odtwarzaczu DVD.Interesuje mnie,aby oprócz podstawowych funkcji tj.dodawanie przejść czy muzyki można by było dodac jakieś efekty i aby po zapisie plik był dobrej jakości. Pozdrawiam Denis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 W Ulead VideoStudio 9 możesz to zrobić łatwo. Szybko dodasz zdjęcia, jest b. dużo efektów przejść, możesz dodać dźwięki, muzę, efekty. Program ma też kreator dzięki któremu łatwo zrobisz płytę DVD. Ściągnij z netu 30 dniowy trial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 A nawet Nero VisionExpress sobie poradzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krey Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 A jakie jeszcze programy tego typu znacie.Najlepiej takie których sami używacie lub używaliście.Wszystkim dzięki za odpowiedzi i czekam na propozycje!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 MemoriesOnTV robi fajny pokaz zdjęć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...