BAkamono Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Witam, wszystkich. poszukuje schematu anteny do sieci bezprzewodowej opartej na router'ze PLANET WRT-410 i antenie szczelinowej dookolnej 17 dBi. siec ma pracowac w standardzie g oraz g+. Interesuje mnie schemat anteny kirunkowej sredniej mocy taka gdzies 13 dBi. przeszperalem kaawlek google ale nic zbyt ciekawego nie znalazlem. jesli ktos jest w posiadaniu takowego schematu czy adresu strony z nim bylbym szczerze wdzieczny za udostepnienie :) no nic ide szukac dalej :P pozdrawiam i dzieki za pomoc BAka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Satorii Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Nie chcę kłamać, ale wydaje mi sie ze wykonanie anteny w garażu to nie jest dobry pomysł. To urządzenie musi mieć określone parametry, ściśle określone. A że chcesz tego uzywać do wifi w wersji g to tym bardziej dobrą antenke potrzebujesz. POzdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BAkamono Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Tak rozumiem ale co mi szkodzi sprobowac ? kto powiedzial ze bede wykonywal w garazu :) jest u mnie w miescinie jakis koles ktory robi antenke z 2 podstawek pod kwiatki i jakis bebechow niestety kontakt z nim jest upierdliwy :/ dlatego szukam poprostu jakiegos schematu :) pozdrawiam BAKa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...