Freze Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Che kupic oto taki zestaw Procek: Athlon 64 3000+ s.939 Venice BOX Mobo: Gigabyte GA-K8NPro SLI s.939 NF4 Pamiec: 2xKingston DDR 512Mb/400Mhz Zasiłka: NeoTEC X3800 380W No-Noise Series 22dB Dysk: WD 80GB UDMA100 7200 obr. 8MB Grafa: Gigabyte ATI Rad.X800 256MB 256bit PCI-E Jak myślicie co zle co dobrze i jak oceniacie zastaw od 1-10 i kolejno czesać jak byście byli tacy dobrzi:P bo nie wiem czy dobrze jest wiec powiedzcie cos:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Mobo do zmiany na DFI Ram do zmiany na TwinMos Speed Premium Dysk do zmiany na Samsunga Tak to chyba ogólnie ok :) Poza tym inny dział jest do tego, ale to tak na marginesie dodałem :D... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JPL Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Tylko jak byś jeszcze napisał gdzie sie dostanie(oprócz allegro) SpeedPremiumy na CH-5 UTT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freze Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Mobo do zmiany na DFI Ram do zmiany na TwinMos Speed Premium Dysk do zmiany na Samsunga Tak to chyba ogólnie ok :) Poza tym inny dział jest do tego, ale to tak na marginesie dodałem :D... 1538917[/snapback] Wlasnei szukalem ale jakos cos zle.. sory wam Mowisz DFI daj jakies pelna nazwe ale ze sli Twinomsy bym zmienil ale mam juz kingstona kupionego A ze samsunga mam dsyk i dlamnie do [gluteus maximus] jest... glosny duzo sie grzeje i duzo buforuje itakdlaej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Płytka: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=16984 A ramki masz tutaj: http://pcprojekt.pl/?str=katalog_produktow...d_produktu=1901 Co do dysków samsunga to nie są to stare kiepskie samsungi tylko dobre i ciche dyski... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freze Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Płytka: 1538941[/snapback] Z checia bym kupil ta płyte ale tyle kasy:O:P hmm a samsung na Sata czy ATA ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eminemtwo Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Zależy jaką masz płytkę główną. Ja mam SpinPointa na SATA 2 (+ NCQ) i jest bardzo szybki (także cichy). Różnica (w teście w CHIP Komputer Test) sięgała 20% względem zwykłej SATy. Co do ATy jest jeszcze słabiej. PS. Jeśli nie masz MOBO z SATą 2 to weź tą co ja mam lub podobną (tzn. ze SLI). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freze Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Zależy jaką masz płytkę główną. Ja mam SpinPointa na SATA 2 (+ NCQ) i jest bardzo szybki (także cichy). Różnica (w teście w CHIP Komputer Test) sięgała 20% względem zwykłej SATy. Co do ATy jest jeszcze słabiej. PS. Jeśli nie masz MOBO z SATą 2 to weź tą co ja mam lub podobną (tzn. ze SLI). 1538968[/snapback] Luknij se na gore:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek1906 Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 ile masz kasy na tego kompa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freze Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 ile masz kasy na tego kompa ? 1541678[/snapback] 3tys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...