remyleblau Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Od paru dni mam klopoty z pilotem - dzwiek scisza sie ablo znika zupelnie, kontrolka na pilocie przestaje swiecic. Gdy poruszam troche kablem/pokretlami to wlacza sie znowu - -; pilot lezal caly czas w jednym miejscu, kabel jest gruby i watpie aby mogl sie zalamac - zreszta nie wyglada jakby byl przelamany w jakims miejscu. Czasem przez caly dzien nie zdazy sie to w ogole a czasem kilka razy w ciagu paru minut.. Ktos juz spotkal sie z podobnym problemem? Da sie cos zrobic czy od razu leciec do gwarancji ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 to jest stala przypadlosc w tym zestawie, poszukaj na forum bylo o tym kilka razy ja mam p580 ale takich problemow nie zauwazylem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...