viod Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Dobra a kto wie gdzie to sie ustawia bo serio nie moge tego znalesc w tym dekielnym telefonie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 Nigdzie sie nie ustawia. Poprostu telefon najpierw zapisuje smsy na karcie, a gdy konczy sie na niej miejsce zapisuje w pamieci telefonu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 10 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2006 (edytowane) Mam pytanie co do K700i. Mam koło 350zł do tego Nokie 3510i na sprzedaż. W tej cenie (do 400zł) K700i wydaje mi się najlepszym wyborem, ale mogę się mylić więc się pytam. Znalazłem jeszcze: Sagem MY X-7 Motorola V235 Nokia 6230 oraz sporo droższy Sagem MY X6-2 (dobry tel. ale czy mi to potrzebne? no i te problemy z softem orange. Do tego simlock [osobiście mam plusa]) Znajomy namawia mnie na dozbieranie do X6-2, ale w związku z mała pamięcią wbudowaną, musiałbym od razu dokupić kartę pamięci ;/ Przede wszystkim liczy się dla mnie bateria, potem aparat, potem reszta. MP3 praktycznie wcale. P.S. Zaznaczam, że mam już 1GB odtwarzacz MP3 więc telefon nie będzie do tego służył, raczej jako aparacik do pstrykania części do kompa itp. Czyli zdjęcia z bliska. EDIT: Miło, że nikt się nie odezwał :P Już zamówiłem K700i za 340zł w idealnym stanie, więc cofam pytanie. Edytowane 11 Listopada 2006 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...