szybki__ Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 http://pc.ign.com/articles/376/376425p1.html moze juz wiecie, ale ja dopiero szczailem...gral juz ktos? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 No to szykuje się niezły wypas :D Mam nadzieje, zę będzie tak samo straszny jak na Play'u. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Tak w ogole na PC bedzie Silent Hill 1 czy 2 ? i w ogole czemu nikt jeszcze o tym nie pisal na zadym z serwisow polskich ? przeciez SH to niezly hicior :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 z tego co wynika z recki to jest czesc 2. no wlasnie nie wiem, w ogole nic o tym nie slyszalem...dziwne...moze to joke jakis... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 z tego co wynika z recki to jest czesc 2. no wlasnie nie wiem, w ogole nic o tym nie slyszalem...dziwne...moze to joke jakis... Patrzylem na oficjalnej amerykanskiej stronie Konami i jest SH2 w liscie gier dla PC :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elien Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Ja grałem w jedynke (na playu) i mam nadzieje, że dwójka będzie co najmniej tak samo straszna, bo w jedynke jak sie grało o pierwszej w nocy to schiz był piękny :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 jeśli to prawda to zajeboza :) długo na to czekałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 7 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2002 hey ja na tej gierce srałem w pory jeszcze na konsolce na jedynce ale słyszałem że na pc ma wyjść po świętach?/ i niewiem co otym myśleć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 erm, nie ma co porownywac moim zdaniem, bo to dokladna konersja, tylko nie wiem z czego czy z x-boxa (restless dreams), czy ps2. mozna by wsnioskowac ze z x-boxa, bo jest scenariusz dodatkowy, ktory byl tylko w tej wersji...(born from a wish). chociaz pozniej tez to wyszlo na ps2...hmm, mysle ze mimo wszystko konwersja jest z x-boxa (bo chyba prosciej byloby ja zrobic..) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Nom u mnie dzisiaj w nocy siem sciagnela...i robi wrazenie :-) glownie grafika poki co bo widno na zewnatrz chociaz raz juz podskoczylem na krzesle, ale mam maly problemik z grafika (napisalem o tym w dziale "Sprzęt, podkręcanie, modyfikacje") Pozdrawiam hmm, jesli nadal masz ten problem i masz wlaczony anti-aliasing, to poczytaj pliczek readme :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slipkot Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Posiedam konfig jak poniżej i gierka mi źle chodzi tzn: po włączeniu się głównego menu grafa wygląda jak by była w 16 kolorach i za kursorem pojawia się smuga której ślad pozostaje. Po włączenu gierki widać tylko coś w rodzaju "śniegu" na telewizorze niewiem co jest grane :( POMOCY :cry: :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherry Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 Nie wiem doladnie czy o takie sniezenie chodzi ale: wyłacz w advanced options noise effect. Ja mam inny problem z ta gierka: (detki 41.09) po wlaczeniu FSAA dowolnego sa problemy z wyswietlaniem przy wlaczonej latarce w wiekszosci lokacji (ekran robi sie dziwny i wskazuje inna lokacje niz powinien), niestety zmiana detek na starsze nie pomogla i wciaz nie moge grac z wlaczonym AA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 ludziska, czytajcie czasami pliki readme dolaczone do gier jak macie jakis problem. a potem uzyjcie opcji szukaj. a potem ew. pytajcie :) (chodzi o ten fsaa - poczytaj readme, pisalem tez o tym na forum juz..:) jesli chodzi o smugi po myszce i syf na ekranie: ofkoz sprobuj zmienic stery (na nowsze:). a te smugi to moze byc jeszcze ew. wina wylaczonego v-synca... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeman Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 A u mnie po kilku minutach grania (czasem po kilku sekundach) wychodzi z gry na pulpit bez zadnego komunikatu? Dlaczego tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 bo cie nie lubi :P nie wiem, jak tak kiedys mialem z tr4 :lol: pomogl format dopiero... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherry Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 ludziska, czytajcie czasami pliki readme dolaczone do gier jak macie jakis problem. a potem uzyjcie opcji szukaj. a potem ew. pytajcie :) (chodzi o ten fsaa - poczytaj readme, pisalem tez o tym na forum juz..:) jesli chodzi o smugi po myszce i syf na ekranie: ofkoz sprobuj zmienic stery (na nowsze:). a te smugi to moze byc jeszcze ew. wina wylaczonego v-synca... Czytałem readme ale zaproponowane tam rozwiązanie raczej nie włącza AA (może się mylę ?) A ja bym chciał z AA sobie pograć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 :twisted: :twisted: :twisted: nie wiem w jakim stopniu znasz angielski, ale jest tam napisane ze jesli wlaczysz aa to moga sie pojawic bugi (noj jak widac u ciebie sie pojawiaja) i nic z tym na to poradzisz. mysle ze z tego dosc jasno wynika ze musisz grac z wyl. aa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherry Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 No i własnie o to mi chodzi, że nie mogę z aa grać (że to wina niedopracowania gry to od początku wiedziałem). Pytanie zadałem bo miałem nadzieję, że jednak ktoś coś wymyślił albo jakiś pacz znalazł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Tak z innej beczki. Zna ktoś stronkę z poradami bo zaciołem się w trzypietrowym budynku zaraz na początku gry :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki__ Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 No i własnie o to mi chodzi, że nie mogę z aa grać (że to wina niedopracowania gry to od początku wiedziałem). Pytanie zadałem bo miałem nadzieję, że jednak ktoś coś wymyślił albo jakiś pacz znalazł.geez...to trzeba bylo na poczatku jakos delikatnie to zaznaczyc...poza tym mysle ze jesli tworcy gierki nie mogli sobie z tym poradzic, to chwilowo trza grac bez aa...moza jakis pacz wyjdzie. a co do innej beczki: http://db.gamefaqs.com/console/xbox/file/s...t_hill_2_rd.txt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Dzięki, ale już znalazłem - właśnie tą stronkę :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 słyszał ktoś o spolszczeniu do tej gry ?? bo widziałem w komentarzach na www.gry.wp.pl że koleś jakiś miał polską wersje i niewiem czy to nie ściema a jutro będę miał tą grę i przydało by się spolszczenie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 panowie (i panie czasem też) jestem w apartamentach (?) - taki trzy poziomowy budynek... obeszłem cały, znalazłem pistolet i zegar z napisami oraz zsyp na smieci (na dole jest wylot jego) z dziwnymi smieciami... zabiłem wszystko co sie ruszało bo sie tego bałem i co dalej? juz dwa dni tam jestem i nic.... jak przejsc do drugiej czesci budynku? nie moge wyjsc za płot bo mowie do siebie ze tu cos nie gra i jeszcze sprawdze... i co z tym zegarem i smieciami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 no to chyba niema tego spolszczenia :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Z tego co pamietam to nie bylo tam wiele do gadania lub czytania - wersja PS2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 do czytanie troche jest... z jak ktos wogóle niz zna jezyka to za duzo nie zrobi. sa tam jakies dziwne wskazówki typu "igły poukładały sie kazda inczaej"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 do czytanie troche jest... z jak ktos wogóle niz zna jezyka to za duzo nie zrobi. sa tam jakies dziwne wskazówki typu "igły poukładały sie kazda inczaej"... Dokładnie !! i dlatego myślałem że ktoś może wie coś o spolszczeniu ale coś mi sie wydaje że jednak będę musiał grać w wersje "eng" :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 hmmmmmmmmmm mam juz ta gre jakis 3 tygodnie i gralem w nia moze 1h i juz do niej nie wrocilem :PPPPPPP wogule nie lubie gier zywcem przeniesionych z konsoli kompletnie mi sie nie podoba to juz lepiej gralo mi sie w silen hilla na psxe:PPPPPPPPP no ale kazdy lubi cos innego osobiscie nie polecam tej gierki:PPPPPPPPPPPPPPPPPP to jest tylko moje zdanie na temat tej gierki:) pozdrawiam :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 hmmmmmmmmmm mam juz ta gre jakis 3 tygodnie i gralem w nia moze 1h i juz do niej nie wrocilem :PPPPPPP wogule nie lubie gier zywcem przeniesionych z konsoli kompletnie mi sie nie podoba to juz lepiej gralo mi sie w silen hilla na psxe:PPPPPPPPP no ale kazdy lubi cos innego osobiscie nie polecam tej gierki:PPPPPPPPPPPPPPPPPP to jest tylko moje zdanie na temat tej gierki:) pozdrawiam :) :) No myśle że to jest tylko twoje zdanie :lol: bo jeżeli ktoś chce znać moje zdanie to Silent Hill miód Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Ja przeszedłem całego Silent Hilla 1 jeszcze na psx pamietam te czasy ach łezka sie w oku kreci :) Silent Hilla 2 przeszedłem całego jakies 4 miesiace temu i musze powiedziec że jest Świetny trzyma poziom jednykni jak byś sobie z czymś nie mugł poradzic to wal chociaz nie bedziesz miał wtedy sadysfakcji z gry:(!!A tak wogule to świetna konwersja z PSX 2 z niecierpliwośćiom czekam na Metal Ger Solid 2 to będzie coś!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...