Skocz do zawartości
szybki__

Silent Hill 2

Rekomendowane odpowiedzi

mam nadzieje że nie będę musiał sie do ciebie zgłaszać i ze poradze sobie sam. Silent Hill jest jedną z niewielu gier którą przechodze dla maxymalnej przyjemności a nie dla przejścia gry i dlatego w razie problemów będę kombinował do skutku :-)................................................... pozdrówki dla fanów gatunku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam a więc zawiesiłem się mam 3 monety: więźnia, staruszka, i węża jest pięć otworów O O O O O i niewiem jak te monety poukładać żeby było ok

help please z góry tnx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgrzewka soku wrzucona do zsypu na śmieci odetka go i dostaniesz monete.

Zegar ustawiasz tak jak narysowane na przeciwnej ścianie pokoju. Metodą prób i błędów dojdziesz co i jak.

Jak znajdziesz klucz to nim otworzysz drzwi na pitętrze bodaj 2 i przejdziesz do następnego apartamentu.

Pozatym wystarczy wpisać w googlach silent hill 2 +soluction i po sprawie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gierka jest wypaśna tylko czemu co jakiś czas szarpie ? nie ważne czy biegam, wolno chodze zawsze w tych samych miejscach szarpie! prubowalem ustawiac grafe na minimum i to samo. może ktoś się spotkał z tym problemem i mi pomoze. inne gierki nie przycinają a w 3 demarku 2001 bez podkręcania mam 10900 punktów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra powiem ci,ale nei powinienem bo sie meczylem nad tym.

Jak wrzucisz karton soku do ssypu w poprzednim domu to na dole bedziesh mial 3cia monete i teraz dokadnie ne pamietam w jakiej co kolejnosci,ale nie wkladasz nic w otwor 2 i 4 tylko 1, 3 i 5 i oile pamietam to dziad byl z lewej strony waz po srodq a panienka z prawej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem z gra Silent Hill 2 :( , czy ktos bylby uprzejmy udzielic mi pomocnej dloni ??:)

Gram na poziomie walki easy , poziomie zagadek normal . a mianowice mam trzy madaliony ktore trzeba wsadzic do 3 z 5 otworow w komodzie , nie wiem jak i w jakiej kolejnosci to zrobic !:(

Z gory dzieki i pozdrawiam

quake4000@o2.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja ustawilem 21:08 i bylo ok

mam jeden problem z ta gra

jestem w szpitalu w pomieszczeniu gdzie musze przesunac szafe

przesowam ja i za nią jest dziura w scianie z drabina

jak chce wejsc na ta drabine to wyskakuje mi taki napis na czarnym tle : PLEASE INSERT SILEN HILL 2 DITECTOR'S CUT CD

enter do kontynuacji i esc do wyjscia

wkladam wszyskie cd pokolei i nic

wie ktos co to moze byc ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze problem wyda sie dosc dziwny, moze banalnie prosty, ale ja juz nie mam do niego sily 8)

w pewnym momencie gry nalezy odszukac ukryty na scianie numer do zamka (scren ponizej) to nie sprawilo wiekszego problemu lecz samo odczytanie, :evil:

Dołączona grafika

a wiec prosze was wytezcie oczy 8O i podajcie jakies propozycje moze z wasza pomoca uda mi sie zagrac dalej :wink:

pzdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

musza byc 4 a co do roznych kombincji hmm wyczerpaly mi sie juz pomysly

moze jest ktos na forum co ma to za soba a napewno jest

prosze wiec niech zdradzi chociaz czy kolejnosc wpisanych liczb jest identyczna z ta na scianie

a tak wyglada system szyfrujacy :)

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi