Kml Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 mam nadzieje że nie będę musiał sie do ciebie zgłaszać i ze poradze sobie sam. Silent Hill jest jedną z niewielu gier którą przechodze dla maxymalnej przyjemności a nie dla przejścia gry i dlatego w razie problemów będę kombinował do skutku :-)................................................... pozdrówki dla fanów gatunku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kot Opublikowano 16 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2003 witam a więc zawiesiłem się mam 3 monety: więźnia, staruszka, i węża jest pięć otworów O O O O O i niewiem jak te monety poukładać żeby było ok help please z góry tnx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 17 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2003 Zgrzewka soku wrzucona do zsypu na śmieci odetka go i dostaniesz monete. Zegar ustawiasz tak jak narysowane na przeciwnej ścianie pokoju. Metodą prób i błędów dojdziesz co i jak. Jak znajdziesz klucz to nim otworzysz drzwi na pitętrze bodaj 2 i przejdziesz do następnego apartamentu. Pozatym wystarczy wpisać w googlach silent hill 2 +soluction i po sprawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 gierka jest wypaśna tylko czemu co jakiś czas szarpie ? nie ważne czy biegam, wolno chodze zawsze w tych samych miejscach szarpie! prubowalem ustawiac grafe na minimum i to samo. może ktoś się spotkał z tym problemem i mi pomoze. inne gierki nie przycinają a w 3 demarku 2001 bez podkręcania mam 10900 punktów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 u mnie nic nie szarpie i chodzi ladnie w 1280 nawet, a co do giery to tez hitem nie bedzie.... mimo ze nawet fajna, ale jak dla mnie za monotonna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 U mnie też ok właśnie kończe tą gierkę :-) 1 scenariusz. :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 No dobra powiem ci,ale nei powinienem bo sie meczylem nad tym. Jak wrzucisz karton soku do ssypu w poprzednim domu to na dole bedziesh mial 3cia monete i teraz dokadnie ne pamietam w jakiej co kolejnosci,ale nie wkladasz nic w otwor 2 i 4 tylko 1, 3 i 5 i oile pamietam to dziad byl z lewej strony waz po srodq a panienka z prawej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 na kazdym poziomie trudności gry jest inna kombinacja ułozenia monet. spotkasz jeszcze kilka takich kruczków z szyframi itp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quake Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Mam problem z gra Silent Hill 2 :( , czy ktos bylby uprzejmy udzielic mi pomocnej dloni ??:) Gram na poziomie walki easy , poziomie zagadek normal . a mianowice mam trzy madaliony ktore trzeba wsadzic do 3 z 5 otworow w komodzie , nie wiem jak i w jakiej kolejnosci to zrobic !:( Z gory dzieki i pozdrawiam quake4000@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 na www.gry.wp.pl , lub www.gry.onet.pl jest pełen opis tej gry. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 www.gamefaqs.com <= tam tez jest solucja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 tylko nie po naszemu :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mąki Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 http://www.opalnet.pl/~psxzone/Opisy/s_hill2.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quake Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Dzieki wszystkim za pomoc !!!!!!!!!!!!! Oczywiscie gdybyscie mieli jeszcze jakies ciekawe rzeczy mozecie wrzucac na forum :) THX! Quake Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Dzieki wszystkim za pomoc !!!!!!!!!!!!! Oczywiscie gdybyscie mieli jeszcze jakies ciekawe rzeczy mozecie wrzucac na forum :) THX! Quake http://www.google.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 ktos wie gdzie jest opis do sillent hila 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 www.gamesfaq.com :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 a jakie wogóle macie nastawienie do tej gry?MI sie owiele bardziej podoba od residenta ma super klimat i fajna graf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 jest o.k ale konwersja z ps2 jest bardzo przeciętna. czekam na Sh 3 hehe wole Resident evil 1 & 2 czekam na Code Veronica :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 i co nic nie sadzicie o tej super hiper ekstra wypasionej gierce!?!?!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 tu masz solucje do tego http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0&x=gra,27,6708,757 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 ja sie tej gry boje to nie na moje nerwy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 dobrze powiedziane hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 ja ustawilem 21:08 i bylo ok mam jeden problem z ta gra jestem w szpitalu w pomieszczeniu gdzie musze przesunac szafe przesowam ja i za nią jest dziura w scianie z drabina jak chce wejsc na ta drabine to wyskakuje mi taki napis na czarnym tle : PLEASE INSERT SILEN HILL 2 DITECTOR'S CUT CD enter do kontynuacji i esc do wyjscia wkladam wszyskie cd pokolei i nic wie ktos co to moze byc ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeeCoo Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 moze problem wyda sie dosc dziwny, moze banalnie prosty, ale ja juz nie mam do niego sily 8) w pewnym momencie gry nalezy odszukac ukryty na scianie numer do zamka (scren ponizej) to nie sprawilo wiekszego problemu lecz samo odczytanie, :evil: a wiec prosze was wytezcie oczy 8O i podajcie jakies propozycje moze z wasza pomoca uda mi sie zagrac dalej :wink: pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Jak dla mnie jest to 276 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 2988 ?? or 2788 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 a nie podali ile ma chociaz cyfr ta liczba ? probuj rozne kombinacje (ile mozna max wpisac itd.) na poczatku IMO 29 a potem 8 , 8 moze 3 moze to po prostu 29 i plamy na scianie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeeCoo Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 musza byc 4 a co do roznych kombincji hmm wyczerpaly mi sie juz pomysly moze jest ktos na forum co ma to za soba a napewno jest prosze wiec niech zdradzi chociaz czy kolejnosc wpisanych liczb jest identyczna z ta na scianie a tak wyglada system szyfrujacy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz1 Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 bo wiesz gralo sie w gierke w lutym/marcu i nie pamietam a odswieze sobie pamiec jak zagram- giera jest kozak co ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...