AsTeX Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 2981 lub 2983 ewentualnie 2986 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzi@dzi@ Opublikowano 29 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2004 Mozna gdzie znalesc spolszczenie do sh2 ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Sorry że odgrzewam stare kotlety ale może ta informacja się jeszcze komuś przyda. Spolszczenie do sh2 jest tu (108kB): http://www.silenthilltowncenter.friko.pl/sh%20pl.rar I jeszcze raz sorry że odpowaiadam na stare posty :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAR0 Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 No i ja cośdorzuce. W końcu to najgenialniejsza gra we wszechświecie :) http://www.silent-hill.website.pl/download/sh2pl.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 (edytowane) Teraz ja odgrzeję temat :) Gierka już stara, ale syci :). Tylko mam problem z jednym szyfrem :(. Problem był już opisany parę postów temu, tylko że gra za każdym razem generuje inny kod :P. I problem polega na rozczytaniu go :). Kod musi być 4-cyfrowy. Zamieszczam tu screena: A tu w negatywie i trochę wyostrzony: Czekam na propozycje bo już mnie krew zalewa, niby wszystko ładnie, ale nie pasuje :(. Więc proszę o odpowiedzi, jak wy to widzicie :). Aha i dla tych, co grali a nie tylko rozwiązują ten szyfr: To czy ma znaczenie kolejność w jakiej odblokowuje się kolejne kłódki? Bo wydaje mi się, że kod jest dobry, aczkolwiek otworzyłem już wszystkie inne kłódki i nawet przekręciłem kluczyk. Może to mieć jakiś związek? :/ Pozdrawiam, Cebix. Edytowane 5 Grudnia 2005 przez Cebix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 (edytowane) Z poradnika (nie wiem czy o otwarcie szkatulki Ci chodzi bo dawno nie gralem ): "Numer generowany jest losowo i za każdym razem jest inny. Teraz idź do pokoju S14 na trzecim piętrze. Na łóżku z całą pewnością znajdziesz małą szkatułkę zamkniętą na 4 zamki. Dwa zamki otworzysz kluczami, które powinieneś mieć ze sobą - lapis eye key i purple bull key. Trzeci zamek (po lewej) stronie otwórz wpisując numer ze ściany, a ostatni zamek (z prawej) otwórz wpisując numer, który znalazłeś na kartce w maszynie do pisania" Gre przechodzilem i nie mialem wiekszego problemu z odczytaniem tego kodu. Na tym screenie nie zawiele widac. Mi to wyglada (od lewej) na : (4 ,7 lub 1),2,3, i zdaje sie ze na koncu 6. Powodzenia Edytowane 5 Grudnia 2005 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalafior_clone Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Mam problem! Grałem juz kiedys w te gre i zaszedlem nawet daleko ale pozniej mialem format dysku i nie chcialo mi sie juz do niej wracac. Niedawno pomyslalem ze moze sprubuje jeszcze raz. Jestem na samym poczatku, a dokladniej w miejscu pod jakims mostem z tym potworem który mial radio i kiedy dochodzi do walki miedzy nami, a ja uzbrojony jestem w deske za cholere nie moge go uderzyc klikam ciagle spacje ktora domyslnie jest klawiszem "action" ale on nie chce go walnac próbuje wszystkimi klawiszami ale nie moge. PROSZE POMÓŻCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 Mam problem! Grałem juz kiedys w te gre i zaszedlem nawet daleko ale pozniej mialem format dysku i nie chcialo mi sie juz do niej wracac. Niedawno pomyslalem ze moze sprubuje jeszcze raz. Jestem na samym poczatku, a dokladniej w miejscu pod jakims mostem z tym potworem który mial radio i kiedy dochodzi do walki miedzy nami, a ja uzbrojony jestem w deske za cholere nie moge go uderzyc klikam ciagle spacje ktora domyslnie jest klawiszem "action" ale on nie chce go walnac próbuje wszystkimi klawiszami ale nie moge. PROSZE POMÓŻCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A w jakim celu chcesz go uderzyc ? :P Poza tym,jaki problem,ustawiasz sie tak jak bys chcial sie mu dac i w momencie kiedy widzisz jak przygotowuje sie do "plucia jadem" wtedy uderzasz go kijem,ale po jaka chorobe chcesz go zabic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalafior_clone Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 W takim razie co trzeba zrobic jak nie go nawalic?? Wiem ze to jest proste ale on nie che go uderzyc i nie wali tym debilnym kijem sorki ale napisz mi jasno jak dwuletniemu dziecku. Co i jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 (edytowane) Z tego co pamietam to sie ustawiasz na wprost niego i naciskasz spacja i kursor (^) do gory. Pokombinuj ,wiem ze nie wystarczy nacisnac jednego klawisza by go walnac. To jest tak jak z bronia pierw musisz odpowiednim klawiszem przymierzyc bron i po nacisniecu "spacji" (badz innego klawisza odpowiedzialnego za akcje) oddaje strzal. Tak pewnie tez jest z tym kijem. Przymierzasz i walisz :) Edytowane 19 Stycznia 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 No to nieźle odgrzebałem temat. Mam nadzieję że pomożecie. :) Naszło mnie na granie w tę starą już dobra gierkę. Kiedyś miałem GF2MX i było bez problemów, teraz mam Radka 9100 (stery Catalyst CC 6.5)i mam taki problem: Gdy już zdobyłem latarkę to nadal jest ciemno, wogóle ona nie rozświetla pomieszczenia. Dokładnie jak na screenie: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...