aqaz Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Witam. Mam wielki problem . Ostatnio nie wiem co się stało... Podczas uruchomiania kompa po przejściu paska niebieskigo podczas ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>nia windowsa zamiast pojawić się pulpit dioda w monitorze zamiast na zielono sie świeciźć zapaliła się na pomarańczowo. Jakby monitor był nie aktywny. Nic się potem nie dzieje. Zainstalowałem ponownie windowsa. ALe ten sam problem pojawia się po zainstalowaniu sterowników do karty graficznej. Zainstalowałem do płyty głównej i dźwięku.. Jak ich nie ma Win się normalnie ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>. (tryb awaryjny, ostatnie działające ustawienie) Instalowałem najnowsze.77,18. Karty dawno nie podkręcałem bo za gorąco. Oprócz włączenie dodatkowych 4 potoków razem 16 i 6 vertexów. Proszę o jakąś pomoc bo długo nie pociągne w takiej rozdzielce i z takim odświerzaniem. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 (edytowane) przypadkiem nie brakuje ci Wattow? na moje oczko to tak ~420 najmniej by sie do twojego konfiga przydalo :wink: edytka Temacik o 6800 jest prawidlowym miejscem na twojego posta :wink: Edytowane 10 Lipca 2005 przez Orgiusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aqaz Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Przez ponad pół roku wsztsko działło więc to nie przez zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość razorex Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Spróbuj wyłączyć w biosie Fast Write. Może pomoże Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aqaz Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 nie pomogło ;( Jako nowośc powiem, że bez sterów właczm 1024x768 i działa. ALe tylko doinstaluje stery i wezme ustawienie zaawansowane to sie na ekranie pojawiają się te same literki na całym ekranie:( qwa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczorek_wow Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Ja mam to samo ale ja sobie poradzilem tym ze zainstalowalem starsze sterowniki.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Może molex źle siedzi w kracie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlawy Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 a moze poprostu zablokuj potoki moze padły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aqaz Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 robiłem reinstal systemu więc potoki są zablokowane. Gdyby molex źle siedził to by sie win nie łązył. A jak stare sterowniki mam użyć? uzylem 71.24... za nowe?? ;( Qwa co sie dzieje...??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aqaz Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Ludzie udało mi się. Po ibstalacji sterów. Przed restartem od razu odblokowałem dodatkowe potoki:) i działa!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aqaz Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Nikt nie ma pomysłu na mój problem?? W końcu jak odblokowałem 16 potoków zaczeło wszystko działać poprawnie.Potem znów to samo.W biosie wyłaczyłem również RAM cacheable. Działało. Teraz znowu jest o samo i odblokowanie potoków nic nie daje.... HELP!!! Co może być przyczyną. Płyta główna czy gf??icon_sad2.gif Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...