Skocz do zawartości
aqaz

Po Instlacji Sterów 6800 Nie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam wielki problem . Ostatnio nie wiem co się stało... Podczas uruchomiania kompa po przejściu paska niebieskigo podczas ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>nia windowsa zamiast pojawić się pulpit dioda w monitorze zamiast na zielono sie świeciźć zapaliła się na pomarańczowo. Jakby monitor był nie aktywny. Nic się potem nie dzieje. Zainstalowałem ponownie windowsa. ALe ten sam problem pojawia się po zainstalowaniu sterowników do karty graficznej. Zainstalowałem do płyty głównej i dźwięku.. Jak ich nie ma Win się normalnie ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>. (tryb awaryjny, ostatnie działające ustawienie) Instalowałem najnowsze.77,18. Karty dawno nie podkręcałem bo za gorąco. Oprócz włączenie dodatkowych 4 potoków razem 16 i 6 vertexów. Proszę o jakąś pomoc bo długo nie pociągne w takiej rozdzielce i z takim odświerzaniem. Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie pomogło ;( Jako nowośc powiem, że bez sterów właczm 1024x768 i działa. ALe tylko doinstaluje stery i wezme ustawienie zaawansowane to sie na ekranie pojawiają się te same literki na całym ekranie:( qwa...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

robiłem reinstal systemu więc potoki są zablokowane. Gdyby molex źle siedził to by sie win nie łązył. A jak stare sterowniki mam użyć? uzylem 71.24... za nowe?? ;( Qwa co sie dzieje...???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nikt nie ma pomysłu na mój problem?? W końcu jak odblokowałem 16 potoków zaczeło wszystko działać poprawnie.Potem znów to samo.W biosie wyłaczyłem również RAM cacheable. Działało. Teraz znowu jest o samo i odblokowanie potoków nic nie daje.... HELP!!! Co może być przyczyną. Płyta główna czy gf??icon_sad2.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi