SpEeEeD Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 (edytowane) Witam wybieram sie za tydzien do stanow troche popraowac i zastanawiam sie nad kupnem tam jakiegos laptopa . Cena wacha sie max do 2000 $ . Przegladalem troche rozne fora , stronki z testami i w tej sprawie mam pare pytan . 1. Lepeij wybrac mniejsza matryce 15 i wybrac lepsza grafike czy brac 17 i gorsza karte 2. Jaka jest obecnie najlepsza karta graficzna do laptopa X700 , go 6800 czy radek 9700 3.Czy warto inwestowac w dwustronna nagrywarke DVD czy mozna potem bez problemu kupic u nas i ja zamontowac Chce kupic kompa optymalnego zeby mozna bylo na nim i pracowac i pograc , poniewaz chce sprzedac swego obecnego kompa . Pozdrawiam wszystkich Edytowane 10 Lipca 2005 przez SpEeEeD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 z tych co podales go6800. a wogole to do takich pytań jest przyklejony topic! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzikbiel Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Polecam della xps2, torego chyba mozna kupic w cenie 2000$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Masta_KKIILLAA!! Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Polecam della xps2, torego chyba mozna kupic w cenie 2000$ 1539731[/snapback] Nie kupisz della xps2 (nawet w Stanach) w cenie $2000!!! no chyba ze masz kupony 2x 35% off!!! W tej cenie (z kuponami oczywiscie) polecam i9300 albo FS M3438!!! Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpEeEeD Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Jakiej marki jest to FS M3438 i o jakich kuponach mowisz ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Masta_KKIILLAA!! Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Jakiej marki jest to FS M3438 i o jakich kuponach mowisz ??? 1539853[/snapback] FS - Fujitsu Siemens. Kazdy producent daje kupony ze znizka na swoje produknty!! Najbardziej z tego znany jest wlasnie dell - ktory w stanach daje kupony na 35% off z dell xps 2!! Wyobraz sobie to cena $3600 - 35% = $2200 czyli ok 7500-8000zl za dell xps2 :D Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpEeEeD Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 to niezle , widze ze ty wlasnie zakupiles se XPS 2 w stanach tak ??? Ile za niego zaplaciles , szukam jakiegos sklepu w USA albo Kanadzie bo ten Amilo jest calkiem niezly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Masta_KKIILLAA!! Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 (edytowane) to niezle , widze ze ty wlasnie zakupiles se XPS 2 w stanach tak ??? Ile za niego zaplaciles , szukam jakiegos sklepu w USA albo Kanadzie bo ten Amilo jest calkiem niezly 1539901[/snapback] Della zakupilem w stanach i zaplacilem za niego ok 7000zl (tylko to wlasnie z tym kuponem :)) Mam tez dobra oferta na nowego della z niemiec ok 8000zl :D i wlasnie sie zantanawiam nad jego kupnem :) Jak bedziesz w stanach to najpierw poczekaj na kupon a pozniej kup bilet lotniczy zebyc go dobrze wykozystal :D Przewaznie sa raz na miesiac (takie duze np: $1000 off) a te male sa co 2 tygodnie :) Pozdr. P.S. Omal zapomnialem - nie kupuj FS w Stanach bo tam drozej maja produkty z europy :D FS kup w niemczech!!!! Swietna konfiguracje mozna juz miec za 1700 euro czyli 6800zl i wysylaja do polski!!! Edytowane 10 Lipca 2005 przez Masta_KKIILLAA!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpEeEeD Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 (edytowane) jeszcze powiedz mi tylko skad moge zdobyc taki kuponik z rabatem , ja sie zatrzymam na dluzej w Kanadzie na 2 miechy do prawie 28 wrzesnia , i czemu mowisz mi o bilecie lotniczym :D Edytowane 10 Lipca 2005 przez SpEeEeD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Masta_KKIILLAA!! Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 jeszcze powiedz mi tylko skad moge zdobyc taki kuponik z rabatem , ja sie zatrzymam na dluzej w Kanadzie na 2 miechy do prawie 28 wrzesnia , i czemu mowisz mi o bilecie lotniczym :D 1539963[/snapback] Kupony trzeba szukac na google.com :D Bedziesz bez problemu wiedzial kiedy sie pojawia :D Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpEeEeD Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Nadal nie bardzo wiem co to sa za kupony i jak z nich korzytsac , mam szukac przez wyszukiwarke np. dell coupons ????? Ja to zrozumialem tak ze to bedzie jakis link do stronki DELL gdzie juz bede mial obnizona cene laptopa tak , czy cos zle zrozumialem ?? Moze mi podpowiesz jak cos takiego znalesc i z tego krozytsac . Bylbym wdzieczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Masta_KKIILLAA!! Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Nadal nie bardzo wiem co to sa za kupony i jak z nich korzytsac , mam szukac przez wyszukiwarke np. dell coupons ????? Ja to zrozumialem tak ze to bedzie jakis link do stronki DELL gdzie juz bede mial obnizona cene laptopa tak , czy cos zle zrozumialem ?? Moze mi podpowiesz jak cos takiego znalesc i z tego krozytsac . Bylbym wdzieczny 1539982[/snapback] Dokladnie - wpisz na google "dell coupons" i szukaj kuponow od wlasnych wymagan!!Np; Bedzie kupon ktory obziy cene laptopow dell inspiration o 16% jezeli kupisz takiego w cenie od $999 w gore!!! Znajadujesz pozniej takiego laptopa na stronie - konfigurujesz go i na ostatniej stronie bedzie okienko do wpisywania kodu. Wpiszesz znaleziony kod i cena ci sie obnizy :) Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeQuila SunRise Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Tu masz juz zebrane, nawet nie musisz szukac :) Kupony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tprzemek Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Tu masz juz zebrane, nawet nie musisz szukac :) Kupony orientujecie sie jak wyglada sprawa kuponow w przypadku dell.ie (Irlandia) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kecim Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2006 czy kupony sa wazne tylko w stanach? czy moge ich uzyc kupujac lapka dell'a w Europie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...