kamilo23 Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Procesor ATHLON 64 3000+ VENICE 475zł Płyta główna DFI LanParty NF4 ULTRA D (jak starczy kasy to DFI nf4 SLI-DR ) 585 zł (dotyczy cena ultra d) Pamięci GEIL 2x512MB 400DDR CL2,5 455zł Dysk SAMSUNG 200GB 7200 OBR. 8MB, SATA II 415 zł Obudowa CHIEFTEC Medium Tower LBX-01B-B-B 265 zł Chłodzenie Arctic Cooling Freezer 64 70 zł , a na chipiset płyty Radiator ZALMAN NB47J 17 zł Jeżeli ten orginalny jest do nicze to wymienie na tego zalmana , a jeżeli jest dobry no to pozostanie. Pasta ARCTIC SILVER 5 lub Ceramique nie wiem którą wybrać 17 zł, 9,90 zł Wszystko mam zamiar kupić na allegro, chyba że proponujecie inny dobry sklep interentowy, :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 wyglada dobrze ,paste oczywiscie tansza ,ceramique osobiscie to buda mi sie nie podoba ,ale nie musi - tobie ma sie podobac plyte osobiscie bralbym inna ,tansza (abit ax8) ,ale ta co wybrales jest trendy zalman 47 moze sie nie zmienic ,sam uwazam ze lepszy jest 32 bo i tak zeby byl kuteczny trzeba dac wiatrak ,a 32 lepiej sie do tego nadaje (nie schlodzic nf4 pasywnie ,nawet nie probuj) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 wyglada dobrze ,paste oczywiscie tansza ,ceramique osobiscie to buda mi sie nie podoba ,ale nie musi - tobie ma sie podobac plyte osobiscie bralbym inna ,tansza (abit ax8) ,ale ta co wybrales jest trendy zalman 47 moze sie nie zmienic ,sam uwazam ze lepszy jest 32 bo i tak zeby byl kuteczny trzeba dac wiatrak ,a 32 lepiej sie do tego nadaje (nie schlodzic nf4 pasywnie ,nawet nie probuj) 1539502[/snapback] No a jaką bude ty byś wybrał , a co do sklepu interentowego :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 (edytowane) a karte graficzna i zasilacz masz juz?? co do sklepu to zobacz www.pcprojekt.pl a obudowa to taka jaka Tobie sie podoba, bo to Ty bedziesz sie na nia codziennie patrzyl :wink: Edytowane 10 Lipca 2005 przez Myszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 a karte graficzna i zasilacz masz juz?? co do sklepu to zobacz www.pcprojekt.pl 1539583[/snapback] A kupowałeś już tam coś :mur: zasialaczc ma taki jak w sigu a karta grafiki chyba wezmę Radeon X700Pro :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argennto Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 nie wszytskie Venice się dobrze kręcą , to jest coś jak wydanie Athlona 1700 JIUHB ..... tylko też poszukaj bo sprzedaję AMD 64 z dobrych serii... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 pieknie tylko pamieci trochę odstają może jakieś twinmossy speedpremium lub dołozyć 100 zł i astaki na bh-5 na dfi w sam raz a budy chiefa kwestia gustu mi akurat nie leza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Kup sobie 2 dyski 160 (takie same) i podłącz w rajd 0... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...