satoshie Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Wiadomo, że apety rośnie w miarę jedzenia, ale...no właśnie jest to ALE, które napewno w moim przypadku się sprawdzi, ponieważ pracuję i studiuję, czasu wolnego przeważnie brakuje, żeby się wyspać porządnie, więc w moim przypadku nie ma sensu ściągać nie wiadomo ile, gdyż i tak nie byłoby czasu tego wszystkiego przejżeć, posłuchać, pograć, pooglądać, posprawdzać wszystkie nowe dystrybucje linux'a itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 I naprawde zmieniasz na te 6mbit? Kurde - sam nie wiem - czy lepsze to 6mbit [bo moge miec] z limitem 50 GB, czy lepsze te 640kb/sek - bez liminut... Jestem troche rozdarty, kurde no... ;] 1604221[/snapback] naprawde zmieniam :D pamietajcie jeszcze o JEDNYM!!!! 100GB w prezencie!! do wykorzystania do marca 2006 (czyli przyszly rok) to jest ok. 15GB dodatkowo miesiecznie do marca!! czyli 65GB..a potem 50GB starczy ...tez nie bylem pewny..wole byc "wolny"...ale bez przesady..to co chcialem to juz wiekszosc mam:) przyznaje ze jesli bym zaczynal przygode z NEO to byloby ciezko z 50GB..ale teraz juz luz btw. margin mam teraz 41..na noc rośnie?;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 hehehehe :) u mnie bez zmian ani drgnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeste Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 hehehehe :) u mnie bez zmian ani drgnie 1604729[/snapback] U mnie tez bez zmian,trzyma stabilnie,choc wolalbym zeby jednak wzrastal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 naprawde zmieniam :D pamietajcie jeszcze o JEDNYM!!!! 100GB w prezencie!! do wykorzystania do marca 2006 (czyli przyszly rok) to jest ok. 1604726[/snapback] Nie do marca, tylko do _konca_ marca ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Parówkowy_Skrytożerca Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 (edytowane) mam 1 wartośc na 32 a 2 na 29 - wiec chyba bedzie okiej z 6 Mbitami? i to na razie na neo 128 :) Edytowane 20 Sierpnia 2005 przez Parówkowy_Skrytożerca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeste Opublikowano 20 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2005 mam 1 wartośc na 32 a 2 na 29 - wiec chyba bedzie okiej z 6 Mbitami? i to na razie na neo 128 :) 1604904[/snapback] Masz male szanse... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 SNR Margin - 21.7dB Line Attenuation - 58.6dB Nawet nie wiem, czy 1Mbit by mi dobrze działał... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeste Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 SNR Margin - 21.7dB Line Attenuation - 58.6dB Nawet nie wiem, czy 1Mbit by mi dobrze działał... :mur: 1605054[/snapback] Ciesz sie ze przy takim attenuation dziala neo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 No fakt tlumenie masz tragiczne!! Wedlug specjalistów przy Attenuation wyzszym niz 50 dB usługa traci synchro. Jak widac nie sprawdza sie to zawsze:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 ja mam tlumienie 40 dB , i potrafi nawet neo 512 zrywac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Parówkowy_Skrytożerca Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2005 Masz male szanse... 1604951[/snapback] a dziś znów mam inaczej: SNR Margin - 38-39dB Line Attenuation - 20-22dB (róznie bylo o różnej porze dnia) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramp Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Jak ot sprawdzic inaczej ? Niek azdy ma te gupie sagemy itp. ja ma czarny modemik na lana i do teog podlacozny router :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 jak ja sie zaraz wku..ie to chyba cos rozwale..nawet jeszcze mi sie modem nie zsynchronizowal na 6Mbit..a od 1 wrzesnia mam miec 6Mbit ponoc..dzis o 12 w nocy powinien mi sie zsynchronizowac..jesli nie to chyba rozwale jutro jakis TELEPUNKT :mad: :mad: :mad: :mad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 lukk a ja mam miec od jutro niby 2mbit i tez cisza, pewnie sie jutro rano obudze wlacze i nadal bede mial 640kbit. A pozniej fon na infolinie i trza komus dokopac :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 no i do jasnej cholery 1 wrzesnia a neo nowego nie ma :mad: :mad: :mad: :mad: kurde najchetniej bym teraz do nich zadzwonil..poczekam do rana jednak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeste Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Ja dzwonilem na linie wiele razy w koncu 2 dni temu wlaczyli 6mbit i jest extra,reszta pod tym linkiem http://forum.neostrada.info/viewtopic.php?t=6387 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 (edytowane) Ja dzwonilem wlasnie, 1 wrzesnia i nie mam 2mbit. Dzwonie pod infolinie 0 800 102 102 potem 1 i czekam 4 min. sluchajac budujacej melodyjki... Potem gadam z kolesiem na temat mojej nestrady 2mbit i co? i nic, info ze aneks podpisalem jest, ale wszedzie w systemie mam 640kbit, NIKT NIC DALEJ Z TYM NIE ZROBIL, stalo to w MARTWYM PUNKCIE, dopiero teraz koles dal zgloszenie by sie tym zajeli, kurfa mac rece opadaja... A na rachunku juz za sierpien mam abonament za 2mbit lol dobre i to bo to 10zl taniej. Mam czekac, dzis albo jutro ktos do mnie zadzwoni. Wiec lukk bierz teraz fona i dzwon :) edit: 18min zycia stracone na infolinie Edytowane 31 Sierpnia 2005 przez SKRYTOBOJCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radoskur Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Witam, to jaka wreszcie jest prędkość uploadu dla opcki 6144? 256kbps czy 512 kbps. Ktoś z posiadających mierzył np. za pomocą opcji max speed na www.numion.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeste Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Witam, to jaka wreszcie jest prędkość uploadu dla opcki 6144? 256kbps czy 512 kbps. Ktoś z posiadających mierzył np. za pomocą opcji max speed na www.numion.com 1627515[/snapback] Ja mam 512,przyklad: http://img9.imageshack.us/img9/8808/foto0433bl.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radoskur Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 (edytowane) Jestes druga osoba ktora mi to powierdzila, wiec jednak 6144/512 :-) Ale nadal nie wiem czy rezygnowac z DSL 1024 i przejsc na neo... Chodzą słuchy że w przyszłym roku ma Dialog wejść na moją ulicę (studzienki już są po drugiej stronie ulicy). PS. Chello tez zaszalalo maja 12mbps z opcją 1mbps na upload :-) Edytowane 2 Września 2005 przez radoskur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 i jak tam lukk_ ??? Ja nadal nie mam i nikt do mnie nie oddzwonil, ale ja dzwonilem i nic wiecej tez nie dalo sie zrobic heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 W sobote i w niedziele sporo ludzi odpoczywa. Teraz TP jest zawalona migracjami i trzeba grzecznie poczekac. Za tydzień mozesz zadzwonic zeby sie upomniec o migracje, teraz twoje telefony nic nie zdzialaja . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 O tym ze ja chce migrowac to wiedza od 20 Lipca :> Wiec to jest wqrzajace, delikatnie mowiac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 (edytowane) Są ludzie ktorzy przez 3 miesiace staraja sie zmigrowac ;) Wiec siedz cicho :P Podpisales aneks w telepungcie? Aha, jeszcze jedno, migrujesz na 6 mbit, bycmoze migracja juz byla zrobiona ale sie nie udala ze wzgledu na slaba linie... Edytowane 3 Września 2005 przez Sparrov Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 Pisalem wyzej :) Przed chwila zobaczylem jedna zmiane na stronie https://www.panel.neostrada.pl Stan konta: "aktualny transfer z prędkością 2 Mb/s" "limit podstawowy 35 GB" "suma ściągniętych w tym miesiącu danych 64 MB" hehe przez 3 dni tak malo :D Wiec "cos" sie dzieje, ale speeda nadal mam starego :) A na personalizacja uslug nadal error -212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 A nie, sory, migrujesz na 2 :P Co do panelu to jak juz mowilem, olejcie go, on nie dosc ze klamie i czesto nie dziala to jeszcze ma zdezaktualizowane dane :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeste Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 i jak tam lukk_ ???Tu masz Jego perypetie :wink: : http://forum.neostrada.info/viewtopic.php?t=6440 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 no juz jestem..nie bylo mnie gdyz szanowny pan moderator zauwazyl że nalezy mi sie odpoczynek 3 dni <_< <_< a wiec: NEO 6Mbit jest fajna..ale niestety trzeba sie baaardzo starac i miec szczescie aby wykozystać w 100% szybkośc..nie powiem, da sie..ale szczegolnie na torrentach z systemem ratio..fajnie sciagac 3 rzeczy naraz z sumaryczną prędkościa 550-600kB/s...choc nie ma reguły..raz sciagnalem z "otwartego torrenta" jedna rzecz z szybkoscia 450kB/s fajan sprawa tez z demkami gier z ftpów itp..gamershell, serwer neo itp..przewaznie zapiernicza 740kB/s...a jesli demko nowe (np. starship troopers) to 200-250kB/s) co mnie NAJBARDZIEJ chyba cieszy to UPLOAD!!!! mam 64kB/s :D :D i to jest super sprawa (znowu torrenty z ratio)... mam dupny kabel na odcinku dom-mieszkanie..i to z pewnoscia sprawia mi troche problemow..ale tez dziwne jest to ze w godz. 19.00-21.00 neo jest "niefajne"..niskie transfery (150kB/s) itp...moze to wina modemowców i po rpostu teraz to bardziej odczuwam niz na neo 640, bo mam wieksze mozliwosci?? nie wiem..sprawdzalem w tym czasie pingi do wp i sa ok (srednio 16ms)..wiec moze to rzeczywiscie wina zapchanych serwerów aha co do migracji..to oczywiscie nie obyło sie bez kopniecia w dupsko tpsa 1 wrzesnia z rana aby cos zrobila..zadzwonilem a pani powiedziala ze przekazuje odpowiednim ludziom..po 12.00 mialem nowe synchro..a 3h pozniej transfery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeste Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 (edytowane) NEO 6Mbit jest fajna..ale niestety trzeba sie baaardzo starac i miec szczescie aby wykozystać w 100% szybkoścOdpal DC++,tu do pobrania jedna z wersji http://www.revconnect.com/Zobaczysz jak idzie pelna para transfer na 6mbit,tylko trzeba wtedy lookac na limit :-P Edytowane 4 Września 2005 przez Yeste Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...