Wyczek Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Jak zrobić ograniczenie użycia procesora, pamięci RAM dla osób ściągających ode mnie pliki po sieci LAN ? Denerwuje mnie bardzo gdy ktoś ciągnie divix'a (700MB) a ja mam tylko 512 RAMu ... po kilkunastu sekoundach zapycha się cały i utrudnia kożystanie z komputera. Z chęcią ustawił bym limit do 128 bądź 256 MB na takie zadania. Są do tego jakieś programy ? albo w systemie są już zawarte odpowiedni narzędzia o których nie wiem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 bys napisal chociaz jaki masz system linux win98 xp 2000 ?!!?!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyczek Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Wszystko wierszykiem jest w podpisie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Przede wszystkim zmień system operacyjny na jakiś prof, bo w xp home nie ma chyba keszowania shareów, a w xp prof czy też w 2000 prof można sobie ręcznie ustawić keszowanie shearów, powinno pomóc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyczek Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Gdy miałem profesional to bawiłem się tymi opcjami i wbrew temu co słyszałem nie pomagało :( Może coś źle robiłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Gdy miałem profesional to bawiłem się tymi opcjami i wbrew temu co słyszałem nie pomagało :( Może coś źle robiłem. masz racje, coś źle robiłeś, no a po xp home nie spodziewaj sie ze bedzie dobrze działał gdy ktoś coś od ciebie ciągnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyczek Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 To w takim razie może ktoś pamięta jak odblokować funkcie z XP Pro na Home ? Kiedyś to już było ... ale gdzie tego szukać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...