Skocz do zawartości
FREE_USER

Neostrada+aktualne ceny

Rekomendowane odpowiedzi

wiedza ze gdzies dzwoni .....:)

promocja jest owszem ale na internetdsl

www.internetdsl.pl

Jeśli w czasie trwania promocji w dniach 12 listopada 2002 do 30 kwietnia 2003 Abonenci Usługi SDI wybiorą jedną z 2 dostępnych opcji Dostępu do Internetu DSL (DSL 512 lub DSL 1) i zdecydują się na podpisanie umowy na świadczenie usługi jednocześnie rozwiązując umowę na świadczenie usługi SDI, to opłata instalacyjna zostanie obniżona do 149 PLN +VAT.

'promocja' z sdi na neo+ byla od samego poczatku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiedza ze gdzies dzwoni .....:) 

promocja jest owszem ale na internetdsl

www.internetdsl.pl

Jeśli w czasie trwania promocji w dniach 12 listopada 2002 do 30 kwietnia 2003 Abonenci Usługi SDI wybiorą jedną z 2 dostępnych opcji Dostępu do Internetu DSL (DSL 512 lub DSL 1) i zdecydują się na podpisanie umowy na świadczenie usługi jednocześnie rozwiązując umowę na świadczenie usługi SDI, to opłata instalacyjna zostanie obniżona do 149 PLN +VAT.

'promocja' z sdi na neo+ byla od samego poczatku

No wreszcie :-) się czegoś kąkretnego dowiedziałem :-) czyli takowej promocji dla "gołych" abonamentów TPSY nie ma :-( szkoda ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

genghiskhan - niestety nie stać mnie, aby płacic 200zł miesiecznie za stałke. A niestety alternatywy nie ma to żyjemy w tak poje#@$! kraju gdzie mobopol ma je#@$% telekomuna i d00pa z taniego dostępu to internetu. Weź sobie przykład anglii. Tam za ok. 20-30zł miesiecznie masz NIEOGRANICZONY dostęp to inetu przez modem !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

genghiskhan - niestety nie stać mnie, aby płacic 200zł miesiecznie za stałke. A niestety alternatywy nie ma to żyjemy w tak poje#@$! kraju gdzie mobopol ma je#@$% telekomuna i d00pa z taniego dostępu to internetu. Weź sobie przykład anglii. Tam za ok. 20-30zł miesiecznie masz NIEOGRANICZONY dostęp to inetu przez modem !!

jak masz mozliwosc zaloz LAN - ja tak mam place 30zloty!!!!i to nie anglia - ale tak na powaznie wiem wiem jaki to problem - jeszcze 3 miechy temu rachunki po 300zeta przychodzily :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

genghiskhan - gdybym miał możliwość to był założył LAN i do tego jakis 1mbit już dawno. Ale mam sytuacje jaką mam (ostatni rachunek 350zł wiec dobrze trafiłes z tym 300zł :mrgreen:) i pozostaje mi w tej chwili tylko psioczyć na sytuacje z "chorym" dostępem do inetu w Polsce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

genghiskhan - gdybym miał możliwość to był założył LAN i do tego jakis 1mbit już dawno. Ale mam sytuacje jaką mam (ostatni rachunek 350zł wiec dobrze trafiłes z tym 300zł :mrgreen:) i pozostaje mi w tej chwili tylko psioczyć na sytuacje z "chorym" dostępem do inetu w Polsce.

kurde szkoda mi ciebie (szkoda mi porzadnych internautow POLSKICH) doskonale cie rozumiem

moze cos sie zmieni niedlugo...............

TPSA - no comments :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dobrze Rafala rozumiem sam od wczoraj mam SDi i po przejsciu z modemu naprawde jest fajnie :). Wiem ze juz nie dlugo bede narzekal ze jest wolno, ale lepsze to niz modem :D. Wiem, ze niektorzy mnaja tu po 1mbs tylko dla siebie, ale ja nie mam innej alternatywy. Neo+ nie jest u mnie dostepne zreszta 140 a 200 to jest roznica. BTW to za NEO+ 512 powinno byc 140na miech a za SDI 70zl na miech. Kurde ten monopol :?.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmmmm ja jestem (NIE)Szczesliwym posiadaczem chello za 149zl per month + cabl00fka. interesuje mnie jedna sprawa ktos cos wspominal ze nasz kofany M.O.N.O.P.O.L.I.S.T.A ma wprowadzic 6GB limit na miesiac na neo+ i kce sie dowiedziec czy to prawda czy jakis pic na wode

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmmmm ja jestem (NIE)Szczesliwym posiadaczem chello za 149zl per month + cabl00fka. interesuje mnie jedna sprawa ktos cos wspominal ze nasz kofany M.O.N.O.P.O.L.I.S.T.A ma wprowadzic 6GB limit na miesiac  na neo+ i kce sie dowiedziec czy to prawda czy jakis pic na wode

to ograniczenie to guwno prawda - no to jak te 6 giga to ja w jakies 5 godzin sciagam czasem :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pare postow nizej napisales ze zaplaciles rachunek za telefon 350 zeta wiec cos tu jest chyba nie tak ???

za telefon 350 zabulisz ale na stalke 200 to juz nie (chyba qrcze taniej 200 niz 350) ???

hmmm.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pare postow nizej napisales ze zaplaciles rachunek za telefon 350 zeta wiec cos tu jest chyba nie tak ???

za telefon 350 zabulisz ale na stalke 200 to juz nie (chyba qrcze taniej 200 niz 350) ???

hmmm.....

Heheh pewnie, ze taniej tylko najpierw trzeba miec mozliwosc podlonczenia takiej stalki tzw. providera, a o ile wiem to Rafał miszka w centrum warszawy i nawet SDI mu nie chca podlonczyc! Istny szczyt chamstwa :?.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to ograniczenie to guwno prawda - no to jak te 6 giga to ja w jakies 5 godzin sciagam czasem :P

kto Ci te bajki pisze??

bosze no przeciez pisze neo 2mbps-4mbps - zalezy jak chodzi

co niemozliwe jest uzyskanie transferu 400KB/s????? nie chcesz to nie wierz ale ja mam takie lacze - no coz inni maja pecha 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm.....

Heheh pewnie, ze taniej tylko najpierw trzeba miec mozliwosc podlonczenia takiej stalki tzw. providera, a o ile wiem to Rafał miszka w centrum warszawy i nawet SDI mu nie chca podlonczyc! Istny szczyt chamstwa :?.
to fucktycznie ch....o ma, ale moze jakas kablowka czy cos, ja mieszkam na totalnej wsi i jedyny sposob na net (no poza modemem) to internet przez kablowke (40 zeta za miecha) lacze ok 580 kilobitow na jakies 7 osob :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmmmm ja jestem (NIE)Szczesliwym posiadaczem chello za 149zl per month + cabl00fka. interesuje mnie jedna sprawa ktos cos wspominal ze nasz kofany M.O.N.O.P.O.L.I.S.T.A ma wprowadzic 6GB limit na miesiac  na neo+ i kce sie dowiedziec czy to prawda czy jakis pic na wode

Kiedys TePSa odgrazala sie , ze wprowadzi ograniczenia dla NEO , ale na grozbach sie skonczylo.Prozaiczny powod - sprzet naliczajacy MB kosztowal by krocie :twisted: .Ostatnio nic o tym nie slyszalem , ale to nie tajemnica , ze np w USA ; RIAA [[czy jakos tak] = zrzeszenie dekli 3ymajacych w lapach komercyjny rynek muzyczny] WALCZY , :( posuwa sie nawet do takich absurdow jak nekanie studentow w akademikach kozystajacych z P2P 8) coraz tudniej ludziska ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmmm tylko czemu nie ma nigdzie napisane na stronce neostrady ze jest neo 2-4MB ???

no bo dla mas nie ma takich lacz - no coz szkoda - a moze i nie

znajomosci robia swoje :lol:

Człowieku co ty za <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły opowiadasz, jakie 2mbps-4mbps, jakie znajomości wejże spadaj z tego forum i idz na forum "z pamietników bravo girl" z takimi textami to bedziesz królem tam. Zaraz mi powiesz że ją podkręciłeś do 8mbps bo masz znajomości w tpsa !!! Powinieneś zostać bajkopisarzem !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi