Kalaf10r Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 hmmmm tylko czemu nie ma nigdzie napisane na stronce neostrady ze jest neo 2-4MB ???no bo dla mas nie ma takich lacz - no coz szkoda - a moze i nie znajomosci robia swoje :lol: taaaaaaa i co jeszcze???i jeszcze mi powiedz ze tpsa dala ci to za darmo to juz normalnie bedziesz LOL i tyle............oni by zlamanego grosza nie dali a o dodatkowej predkosci zapomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 hmmmm tylko czemu nie ma nigdzie napisane na stronce neostrady ze jest neo 2-4MB ???no bo dla mas nie ma takich lacz - no coz szkoda - a moze i nie znajomosci robia swoje :lol: Człowieku co ty za <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły opowiadasz, jakie 2mbps-4mbps, jakie znajomości wejże spadaj z tego forum i idz na forum "z pamietników bravo girl" z takimi textami to bedziesz królem tam. Zaraz mi powiesz że ją podkręciłeś do 8mbps bo masz znajomości w tpsa !!! Powinieneś zostać bajkopisarzem !!! takie mam znajomosci ze admin sieci LAN jest kierownikiem dzialu technicznego na WROCŁAW i te 2mbps albo 4 to jest normalqa chlopie jak nie chcesz to nie wierz - inni tez mysla ze wala krece ale to prawda - ja mam z was polewke - wy pierniczycie glupoty a ma mam super transfer - powiem tylko tyle ze demo dooma3 sciagalem 35 minut :D trzeba sie pogodzic - swiat jest brutalny jeden ma drugi nie ma - zazdroscicie tylko aha no i wy oczywiscie lepiej wiecie jak jest w tpsa - jaka maja sytuacje tak tak LOL dla waS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 lukas666 - sprawdziłem już wszelkie możliwości. Kabl00fki, radi00fki itp. NIC. Ciemność, widze ciemność :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 lukas666 - sprawdziłem już wszelkie możliwości. Kabl00fki, radi00fki itp. NIC. Ciemność, widze ciemność :wink:WALCZ WALCZ - moze sie uda - powodzenia ci zycze ja tez mialem taka beznadziejna sytuacje - ale skrzyknalem sasiadow i odrazu zrobilo sie z 8 chetnych!!!!!!! kombinuj!!!!!!! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 hmmmm tylko czemu nie ma nigdzie napisane na stronce neostrady ze jest neo 2-4MB ???no bo dla mas nie ma takich lacz - no coz szkoda - a moze i nie znajomosci robia swoje :lol: Człowieku co ty za <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły opowiadasz, jakie 2mbps-4mbps, jakie znajomości wejże spadaj z tego forum i idz na forum "z pamietników bravo girl" z takimi textami to bedziesz królem tam. Zaraz mi powiesz że ją podkręciłeś do 8mbps bo masz znajomości w tpsa !!! Powinieneś zostać bajkopisarzem !!! takie mam znajomosci ze admin sieci LAN jest kierownikiem dzialu technicznego na WROCŁAW i te 2mbps albo 4 to jest normalqa chlopie jak nie chcesz to nie wierz - inni tez mysla ze wala krece ale to prawda - ja mam z was polewke - wy pierniczycie glupoty a ma mam super transfer - powiem tylko tyle ze demo dooma3 sciagalem 35 minut :D trzeba sie pogodzic - swiat jest brutalny jeden ma drugi nie ma - zazdroscicie tylko aha no i wy oczywiscie lepiej wiecie jak jest w tpsa - jaka maja sytuacje tak tak LOL dla waS LECZ się chłopie!! Masz powazny problem z tym kompleksem wyższości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
combat Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 JAK TAK SLUCHAM CO MOWICE TO SIE DZIWIE W @UJ W JAKICH MIASTACH WY MIESZKACIE U NAS PROVIDERZY SIE BIJA O KLIENTA I CENY KLECA W DOL. JA ZA 256KB/S PLACE 90zl A ZA INSTALKE 1zl SZUKAJCIE U PRYWACIARZY!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 hmmmm tylko czemu nie ma nigdzie napisane na stronce neostrady ze jest neo 2-4MB ???no bo dla mas nie ma takich lacz - no coz szkoda - a moze i nie znajomosci robia swoje :lol: Człowieku co ty za <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły opowiadasz, jakie 2mbps-4mbps, jakie znajomości wejże spadaj z tego forum i idz na forum "z pamietników bravo girl" z takimi textami to bedziesz królem tam. Zaraz mi powiesz że ją podkręciłeś do 8mbps bo masz znajomości w tpsa !!! Powinieneś zostać bajkopisarzem !!! takie mam znajomosci ze admin sieci LAN jest kierownikiem dzialu technicznego na WROCŁAW i te 2mbps albo 4 to jest normalqa chlopie jak nie chcesz to nie wierz - inni tez mysla ze wala krece ale to prawda - ja mam z was polewke - wy pierniczycie glupoty a ma mam super transfer - powiem tylko tyle ze demo dooma3 sciagalem 35 minut :D trzeba sie pogodzic - swiat jest brutalny jeden ma drugi nie ma - zazdroscicie tylko aha no i wy oczywiscie lepiej wiecie jak jest w tpsa - jaka maja sytuacje tak tak LOL dla waS LECZ się chłopie!! Masz powazny problem z tym kompleksem wyższości to nie komplex to fakty :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Pospolite ruszenie już próbowałem zrobić, ale mam tego pecha, że mieszkam małym bloku (dwie klatki - 4 pietra) i sąsiadami moimi sa sami emeryci :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Przez radiówkę pewnie by Ci podłączyli, ale zazwyczaj jest to droga impreza i z transferami bywa różnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomanR Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 JAK TAK SLUCHAM CO MOWICE TO SIE DZIWIE W @UJ W JAKICH MIASTACH WY MIESZKACIE U NAS PROVIDERZY SIE BIJA O KLIENTA I CENY KLECA W DOL. JA ZA 256KB/S PLACE 90zl A ZA INSTALKE 1zl SZUKAJCIE U PRYWACIARZY!!! 8O Podaj mi kilku Providerów, bo ja jakoś u siebie nie mogę się o żadną stałkę doprosić!! Nic!! Teraz czekam, aż łaskawie będzie dostępna Neostrada+ w mojej centrali telefonicznej, czyli podobno do początku roku, ale takie teksty to ja słyszę cały czas!! I nie mieszkam na żadnym zadupiu w Poznaniu żeby nie było... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 DomanR - ja mam jeszcze lepiej. Mieszkam w centrum Warszawy :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Przez radiówkę pewnie by Ci podłączyli, ale zazwyczaj jest to droga impreza i z transferami bywa różnie Niestety nie podłączą bo... nie widać z dachu mojego bloku mariotu :( Mam niski 4 pietrowy blok. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Dochodzę do wniosku że Warszawa to jakaś wieś ;). A przynajmniaj jej część. Mieszkam w małym mieście niedaleko Olsztyna. Stałe łącze założyłem sobie za 300zł, miesięcznie płaciłem 40 zł (ostatnio 50 za zew IP) i net mi chodzi szybko, napewno lepiej niż te całe sdi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Przejscie z sdi na dls kosztuje 160zł a nie na neostrade. Neostrada to jest zupelnie co innego niz dsl. Łącze dsl oferuje stały IP, konta mail i wiele innych rzczy czego nie oferuje neostrada. NEOSTRADA I DSL TO DWA ZUPELNIE INNE LACZA - POCZYTAJCIE NA STRONIE TPSA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalaf10r Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 tak i z tego co wiadomo do dsl od tpsa pada co kfila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=14723 Looknijcie tu i pomóżcie jak możecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Przejscie z sdi na dls kosztuje 160zł a nie na neostrade. Neostrada to jest zupelnie co innego niz dsl. Łącze dsl oferuje stały IP, konta mail i wiele innych rzczy czego nie oferuje neostrada. NEOSTRADA I DSL TO DWA ZUPELNIE INNE LACZA - POCZYTAJCIE NA STRONIE TPSAnieprawda stale ip w neo tez daja - tylko trzeba sie z nimi dogadac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalaf10r Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 i co moze dadza ci jeszcze choinke o zapachu kokosowym do malucha ?? nie kituj dobra... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 Przejscie z sdi na dls kosztuje 160zł a nie na neostrade. Neostrada to jest zupelnie co innego niz dsl. Łącze dsl oferuje stały IP, konta mail i wiele innych rzczy czego nie oferuje neostrada. NEOSTRADA I DSL TO DWA ZUPELNIE INNE LACZA - POCZYTAJCIE NA STRONIE TPSA coz jesli chodzi o lacze .... to jest dokladnie to samo tylko ze stalym ip + pare wodotryskow :), ja w tej chwili dokonalem malego moda i mam praktycznie dsl tylko ze zmiennym ip 8) a prawda jest taka jak mowi genghiskhan...masz dobre plecy-masz dobra sytaucje, dlatego niekoniecznie sciemnia..., w tpi stale ip i 2mbit przy dobrych plecach to nie problem, tym bardziej ze technologia xDSL spokojnie na to pozwala, a wiem cos o tpi wierzcie mi 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Przejscie z sdi na dls kosztuje 160zł a nie na neostrade. Neostrada to jest zupelnie co innego niz dsl. Łącze dsl oferuje stały IP, konta mail i wiele innych rzczy czego nie oferuje neostrada. NEOSTRADA I DSL TO DWA ZUPELNIE INNE LACZA - POCZYTAJCIE NA STRONIE TPSA coz jesli chodzi o lacze .... to jest dokladnie to samo tylko ze stalym ip + pare wodotryskow :), ja w tej chwili dokonalem malego moda i mam praktycznie dsl tylko ze zmiennym ip 8) a prawda jest taka jak mowi genghiskhan...masz dobre plecy-masz dobra sytaucje, dlatego niekoniecznie sciemnia..., w tpi stale ip i 2mbit przy dobrych plecach to nie problem, tym bardziej ze technologia xDSL spokojnie na to pozwala, a wiem cos o tpi wierzcie mi 8) to może pochwalisz się tym modem :) bo mnie zaciekawiłeś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 mod == zapewne uaktywnienie funkcji routera w modemia lucenta ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 i co moze dadza ci jeszcze choinke o zapachu kokosowym do malucha ?? nie kituj dobra...yyyyyyyyyyy i a s n e NIE TO NIE LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Hmmm. Czytam wasze posty i dochodzę do wniosku, że gdybym był przy dużej kasie to założyłbym firmę umożliwaijącą podłączenie do sieci z oddziałami w Wawie i Poznaniu :). To wydaje się wręcz niemożliwe żeby w tak "europejskich" miastach mieć takie problemy z uzyskaniem dostępu do internetu. Przyjedźcie do Rzeszowa - w tym "zadupiu" - jak pewnie myśli część z was na chyba każdym mniejszym lub większym osiedlu ludziska mają LAN. Może nie jest to cud techniki ale płacimy tanio i siedzimy do woli. Nie wiem - może w tym przypadku Europa idzie do Polski z kierunków wschodnich?? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 bosze no przeciez pisze neo 2mbps-4mbps - zalezy jak chodzi co niemozliwe jest uzyskanie transferu 400KB/s????? nie chcesz to nie wierz ale ja mam takie lacze - no coz inni maja pecha 8) Oczywiscie ze jest to nie mozliwe. Z bardzo prozaicznego powodu. Technicznie nie ma mozliwosci przestawienia tych urzadzen na 4 mbit/s. Od strony centrali uzywany jest sprzet Alcatela a klienci dostaja modemy Alcatala/Siemensa ADSL. Oba te modele jak rowniez modul dostepowy obsluguje zgodnie z standardem ADSL maksymalny downstream na poziomie 2,3 mbit/s (oczywiscie fizycznie nalezy doliczyc narzuty protokolow) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Hmmm. Czytam wasze posty i dochodzę do wniosku, że gdybym był przy dużej kasie to założyłbym firmę umożliwaijącą podłączenie do sieci z oddziałami w Wawie i Poznaniu :). To wydaje się wręcz niemożliwe żeby w tak "europejskich" miastach mieć takie problemy z uzyskaniem dostępu do internetu. Przyjedźcie do Rzeszowa - w tym "zadupiu" - jak pewnie myśli część z was na chyba każdym mniejszym lub większym osiedlu ludziska mają LAN. Może nie jest to cud techniki ale płacimy tanio i siedzimy do woli. Nie wiem - może w tym przypadku Europa idzie do Polski z kierunków wschodnich?? :wink: He racja ja mieszkam w Dębicy a to nie dalego od Resovii i tez mam lana płace 46 zł za miech. Czyli chyba latwiej uzyskac dostep w "zadupiu' niż np w Warszawie. Oczywiscie nie jest to ogólne stwierdzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 bosze no przeciez pisze neo 2mbps-4mbps - zalezy jak chodzi co niemozliwe jest uzyskanie transferu 400KB/s????? nie chcesz to nie wierz ale ja mam takie lacze - no coz inni maja pecha 8) Oczywiscie ze jest to nie mozliwe. Z bardzo prozaicznego powodu. Technicznie nie ma mozliwosci przestawienia tych urzadzen na 4 mbit/s. Od strony centrali uzywany jest sprzet Alcatela a klienci dostaja modemy Alcatala/Siemensa ADSL. Oba te modele jak rowniez modul dostepowy obsluguje zgodnie z standardem ADSL maksymalny downstream na poziomie 2,3 mbit/s (oczywiscie fizycznie nalezy doliczyc narzuty protokolow) no to czemu przez pare dni admin puscil ta neo na 8mbps???? a normal to 4mbps widac ty sie chlopie na telekomunikacji wogle nie znasz ADSL tylko 2,3MBPS???????to chyba u ciebie w domu :P szybkosc neo nie zalezy od modemu jedynie od ustawienia na glownym routerze np. w wa-wie oczywiscie ale to niemozliwe - yyyyyyyyy i a s n e !!!! jeszcze raz duzy LOL dla was - ps - to przelicz ile doom3 380MB sciagal by sie na 512kb/sek????? zaraz powiecie ze mam 4 neo 0.5 megabita podlaczone wiecie co - dobra jestem bajkopisarzem majacym podkrecone lacze w tpsa!!!!! ja sie z tego nadal ciesze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 mod == zapewne uaktywnienie funkcji routera w modemia lucenta ;] nie powiem nie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Przejscie z sdi na dls kosztuje 160zł a nie na neostrade. Neostrada to jest zupelnie co innego niz dsl. Łącze dsl oferuje stały IP, konta mail i wiele innych rzczy czego nie oferuje neostrada. NEOSTRADA I DSL TO DWA ZUPELNIE INNE LACZA - POCZYTAJCIE NA STRONIE TPSA coz jesli chodzi o lacze .... to jest dokladnie to samo tylko ze stalym ip + pare wodotryskow :), ja w tej chwili dokonalem malego moda i mam praktycznie dsl tylko ze zmiennym ip 8) a prawda jest taka jak mowi genghiskhan...masz dobre plecy-masz dobra sytaucje, dlatego niekoniecznie sciemnia..., w tpi stale ip i 2mbit przy dobrych plecach to nie problem, tym bardziej ze technologia xDSL spokojnie na to pozwala, a wiem cos o tpi wierzcie mi 8) to może pochwalisz się tym modem :) bo mnie zaciekawiłeś www.server.neostrada.pl i SUPLEMENT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 bosze no przeciez pisze neo 2mbps-4mbps - zalezy jak chodzi co niemozliwe jest uzyskanie transferu 400KB/s????? nie chcesz to nie wierz ale ja mam takie lacze - no coz inni maja pecha 8) Oczywiscie ze jest to nie mozliwe. Z bardzo prozaicznego powodu. Technicznie nie ma mozliwosci przestawienia tych urzadzen na 4 mbit/s. Od strony centrali uzywany jest sprzet Alcatela a klienci dostaja modemy Alcatala/Siemensa ADSL. Oba te modele jak rowniez modul dostepowy obsluguje zgodnie z standardem ADSL maksymalny downstream na poziomie 2,3 mbit/s (oczywiscie fizycznie nalezy doliczyc narzuty protokolow) no to czemu przez pare dni admin puscil ta neo na 8mbps???? a normal to 4mbps widac ty sie chlopie na telekomunikacji wogle nie znasz ADSL tylko 2,3MBPS???????to chyba u ciebie w domu :P szybkosc neo nie zalezy od modemu jedynie od ustawienia na glownym routerze np. w wa-wie oczywiscie ale to niemozliwe - yyyyyyyyy i a s n e !!!! jeszcze raz duzy LOL dla was - ps - to przelicz ile doom3 380MB sciagal by sie na 512kb/sek????? zaraz powiecie ze mam 4 neo 0.5 megabita podlaczone wiecie co - dobra jestem bajkopisarzem majacym podkrecone lacze w tpsa!!!!! ja sie z tego nadal ciesze klienci dostaja tez modemy/routery lucenta np. ja, technologicznie w adslu 8mbit jest mozliwe - wystarczy dobry sprzet, coz bylem w tpi na szkoleniu z tego :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Zaczynam powoli się skłaniać ku tej Neo+. Narazie tylko problemem jest instalcja i trochę za wysoki abonament. Te 179+7%Vat jeszcze jakoś przeżyje. Gorzej z 850zł za instalacje :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...