kiwi77 Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 WIEM że znów te same pytania, ale prosze o wyrozumiałoś bo jestem troche zielony w tym temacie. asus a7V8x, barton2500+@2100MHz, Radeon9600,CD,FDD itp. Jade na Megabajcie 350W i chce go zmienić na HuntKey BS300PP 300W SATA Ultra CichyPFC 99zl Czy ta zasiłka pociągnie moj sprzet, ktoś mi go doradził, jest cichy a dodatkowo mam go do kupienia w sklepie od ręki, nie mam zamiaru nic wiecej podkręcać Ogromnie proszę o podpowiedz :rolleyes: Pozdrawiam Marek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 powinien styknąc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leoni Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Jesli ten Megabajt jeszcze Ci nie zdechl to Huntkey powinien to uciagnac P.S. Ale wam sie avatary dopasowaly :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...