luks__pl Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 (edytowane) Układ w całości, jeszcze męczę izolację bo po 48h pracy jest wilgotna :/ Duuuuży skraplacz :D z wentylem high-end z płynną regulacją - wentyl niesłyszalny Ukłąd oparty na kompresorze NL11F :) - najcichszy z najcichszych Układ w pełni regulowany więc można go założyć na co się tylko chce i zawsze mieć max wydajność :D Parownik to "ulepszona" kopia parownika chillego1, przystosowana do dużych obciążeń. W akcji ;) ... jak chcecie fotki z innego ujęcia lub czegoś z bliska to pisać :) Edytowane 10 Lipca 2005 przez luks__pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 fotka klawy please :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 fotka klawy please :] 1539990[/snapback] Nie, bo brzydka jest :-P Sam ją malowałem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 (edytowane) Fajne ramy masz ...dobre na lans :blink: :blink: :razz: . Fotki klawiatury please :lol: ... A co to za "regulator" - ten Wallair ? Co nim mozesz robic ? pozdro piotres Edytowane 10 Lipca 2005 przez piotres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Gdybym był teraz Anglikiem, to pomyślałbym, ze szykujesz nową niespodziankę na Londyn. A tak poważnie, to bardzo ładne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 A to FC to ladniutkie masz ...lubie taki surowy styl ...wszystko na wierzchu- tak ma byc :wink: .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 (edytowane) regulator pewnie do wentyla na skraplaczu, klawa musi być ;] DIY rlz :) edit: jedna z moich na zachete, tez brzydka :P Edytowane 10 Lipca 2005 przez OWIES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Fajne ramy masz ...dobre na lans :blink: :blink: :razz: . Fotki klawiatury please :lol: ... A co to za "regulator" - ten Wallair ? Co nim mozesz robic ? pozdro piotres 1540009[/snapback] To regulator wentyla na skrapalczu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Brava za FC, okrzyki rozczarowania za wąskie plecy.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Brava za FC, okrzyki rozczarowania za wąskie plecy.. ;] 1540055[/snapback] Ty sie na FC patrz a nie na moje plecy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orion_THG Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Wyszedłbyś kiedyś na słońce :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Wymiennik ciepła :) Manometr Frońcik układu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 identyczne ramiki zamowilem :) bedziesz to probowal "upchac" normalnie w budzie ( a raczej zobudowac cos na wzor prometei ?? ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 (edytowane) identyczne ramiki zamowilem :) bedziesz to probowal "upchac" normalnie w budzie ( a raczej zobudowac cos na wzor prometei ?? ) 1540104[/snapback] To by musiała być OGROMNA prometeia :-P Zblizenie na cpev, ten glut to hot glue. Dobrze robi jako izolacja :wink: Profesionalny termometr za 60zł :lol: Tem tak wysoka bo to dopiero po odpaleniu układu i tem jeszcze nie zdązyła spaść. Widok z góry :) Parownik i sycące pamiątki :-P Edytowane 10 Lipca 2005 przez luks__pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Pytanie luks co dalej? :) Co jeszcze mozna wstawic do kompa? :wink: Btw skonczy sie pewnie jak zawsze na jakichs stockowych coolerach kiedy bedzie potrzebna mobilnosc, spokoj i zrownowazone zycie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 moze nie dokonca tak jak prometeia ale tez obudowanie wykonane z metalu moze na koleczkach no chyba ze nie bedziesz sie za zabudowe zabieral Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Pytanie luks co dalej? :) Co jeszcze mozna wstawic do kompa? :wink: Btw skonczy sie pewnie jak zawsze na jakichs stockowych coolerach kiedy bedzie potrzebna mobilnosc, spokoj i zrownowazone zycie :wink: 1540120[/snapback] Drugi agregat, tym razem na VGA już niedługo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 A moze ktoś agregat na zasiłkę zmontuje, ciekawe ile mocy by wtedy wycisneli z biedaka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Da sie zrobic ;) Ale to nic nie pomoze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Da sie zrobic ;) Ale to nic nie pomoze 1541177[/snapback] a nawet zaszkodzi :-P , bo nie wszsytko lubi ujemne temp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 agregacik ładny co więcej mówić, wedlug mnie zamównie na gpu jeszcze jednego to już przegiecie czytałem na hardtechu że chcesz jeszcze kupić dwustopniowo kaskade później na cpu... pewno wtedy to wstawisz na nb :lol: i powiem jeszcze agregatu gratuluje :) Ci i ravenowi :] mam pytanie podobne jak aeriel jak juz wszytsko wstawisz do kompa to co zrobisz?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 e tam, zazdrościsz mu i tyle ;P cool/kill`em all :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 (edytowane) tego fc i dwustopniowej kaskady (jak będzie) zazdroszcze trzeba przyznać :D ale szastanie kaso na fc na gpu to już mnie nie kreci ;) za taką kase to bym kupil narzędzia (palnik, kielicharke itp) i sam się zaczoł bawić w budowanie :) mam pomysł moze jeszcze fc na mosfety?? luks mam pytanko ile płaciłeś za metr otuliny z armaflexu?? bo też takowej potrzebuje :D Edytowane 11 Lipca 2005 przez quarantino Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 mam pomysł moze jeszcze fc na mosfety?? 1541385[/snapback] Fety zapewne sądobrze chłodzone ze względu na transport chłodu przez pcb ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 agregacik ładny co więcej mówić, wedlug mnie zamównie na gpu jeszcze jednego to już przegiecie czytałem na hardtechu że chcesz jeszcze kupić dwustopniowo kaskade później na cpu... pewno wtedy to wstawisz na nb :lol: i powiem jeszcze agregatu gratuluje :) Ci i ravenowi :] mam pytanie podobne jak aeriel jak juz wszytsko wstawisz do kompa to co zrobisz?? :lol: 1541330[/snapback] bo to wccccccccccccccciiiiiiiiiiiąąąąąąąąąąąąągggggggggggaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaa :-P Kaskada to duży wydatek :/ ale coś mnie coraz bardziej do niej ciagnie :D Czemu agregat na VGA to przegięcie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 moje byly, fety ledwo cieple podczas benchowania 4,55ghz @ 1,6 (za duzo napiecia ale to specjalnie :P) podczas gdy bez fc maja powyzej 100C quarantino -> kupuje sie po 2 metry odcinki, a kosztuje roznie na prawde, ta 2cm kosztowala mnie kolo 35-40zl (podobno przeplacilem) za 2 metry ale ciensze sa tansze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 agregacik ładny co więcej mówić, wedlug mnie zamównie na gpu jeszcze jednego to już przegiecie 1541330[/snapback] Przegięcie powiadasz? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 ale szastanie kaso na fc na gpu to już mnie nie kreci ;) Imho gpu najmocniejszych kart nie sa wcale gorsze od procesorow. Zarowno bicie rekordow w smarkach jak i zwyczajny wzrost wydajnosci w codziennym uzytku bedzie zauwazalny i jak najbardziej pozadany. fc na nb to by bylo przegiecie, ale gpu to "normalka". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Przegięcie powiadasz? ;] -> 16770, nice shit... :D to co luks__pl chcesz próbować 17k zrobić?? ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 1541478[/snapback] nie no ludzie nie maja jush co robic z kasa .. po co czlowiekowi taka grafa jak i tak jej nie wykozysta ??: >jak narazie .. ehh.. dajcie mi troszke .. :] hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...