Gość dzadzar89 Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 mam radka 9550extreme firmy GeCube w jaki sposob moge go dobrze i bezpiecznie podkrecic???nigdy sie nie bawilem w overclockerstwo wiec zwracam sie do was o pomoc .doradzcie mi jak to zrobic :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Masz przyklejony temat masz dział FAQ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trovao Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 doradzcie mi jak to zrobic A poczytać troche panu sie nie chce ... :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Ściągasz PowerStripa i podkręcasz 5 rdzeń, 10 pamięć dajesz jakiegoś 3dmarka jak nie bedzie artefaktów to powtarzasz czynność, aż do pokazania artefaktów (błędów w grafice)... Wtedy odkręcasz do takiej czestotliwości, prz której karta chodziła dobrze i masz już podkręcona karte... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...