kamilo23 Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 ja potrafie piec placki hehenp kremówka , karpatka, rafaelo itp, i gotuje obiady itp. :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 to mi coś ugotuj bo głony jestem a jest za późno żebym sobie sam coś robił :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 to mi coś ugotuj bo głony jestem a jest za późno żebym sobie sam coś robił :P 1540298[/snapback] Co naprzykład p.s o tej porze to nic się nie powino jesć, P.S Co teraz o takiej późnej porze robicie :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 ja potrafie piec placki hehenp kremówka , karpatka, rafaelo itp, i gotuje obiady itp. :-P 1540296[/snapback] a umiesz przypalić wode ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 a umiesz przypalić wode ? 1545700[/snapback] Jaki masz problem :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: : Masz się chyba za [ciach]ila. :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 za kogo? :? widze, że na żartach sie nieznasz :? te cisasta to nie z kartonika? ino samemu wszystko? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 te cisasta to nie z kartonika? ino samemu wszystko? 1545875[/snapback] Tak sam pieke a nie z kartonika, a co nie wieżysz w moje umiejętności. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Tak sam pieke a nie z kartonika, a co nie wieżysz w moje umiejętności. :cry: 1546767[/snapback] A ja tam nie wierzę w twoje umiejętności ortograficzne. :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 A ja tam nie wierzę w twoje umiejętności ortograficzne. :evil: 1546780[/snapback] I znowu się zaczyna. Ale dzięki za zwrócenie uwagi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Podaj przepisy heh sam bym chętnie coś zrobił (bo nikt mi tego nie zrobi :(). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Podaj przepisy heh sam bym chętnie coś zrobił (bo nikt mi tego nie zrobi :(). 1547208[/snapback] A na jaki palcek Na kremówke taki: 2 szklanki mąki 1/2 kostki masła i margaryny 4-5 łyżek śmietany Masa w zalażności od palcków masło i budyń :D Samcznego :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Cytuje "kremówka , karpatka, rafaelo" ;] kremówkę napisałeś ;] obiadów nie potrzeba sam gotuje ;D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Tak sam pieke a nie z kartonika, a co nie wieżysz w moje umiejętności. :cry: 1546767[/snapback] czy ja coś takiego napisałem? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...