Highlander Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Grand Prix GeForce wyglada tak: To jest Pontiac :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatI Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Ładne ale wole terenoooofke :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Piekny , tylko lakier do [gluteus maximus] :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 lakier fajny czego chcesz (czarny bylby lepszy) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 poprostu miodzio !!! :roll: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Ehh musiałem 3 takie już na szort oddac bo się popielniczka zapełniła ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 TDK znam ten bol, mi w merc S popsulo sie radio i na zlom go wyrzucilem. Szmelc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Beznadziejny lakier i jakiś za duży ten wóz jak dla mnie :?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 NO wczoraj mnie go podprowadzili a dzisiaj zuż sie chwalą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Nie dla mnie cos takiego. Nie lubie takich blyskotek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...