KolCichy Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Mam pytanie do pilotów, którzy latają w X-Wing Alliance pod Windows XP (+SP2). Czy nie macie (a może mieliście) problemów z uruchamianiem i jakich joysticków USB używacie (bo podobno niektóre nie bardzo z tym działają)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halucek Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Czy ta gra jest fajna?? Bo chciałem sobie ją kupić ale nie chce w ciemno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Mam pytanie do pilotów, którzy latają w X-Wing Alliance pod Windows XP (+SP2). Czy nie macie (a może mieliście) problemów z uruchamianiem i jakich joysticków USB używacie (bo podobno niektóre nie bardzo z tym działają)? 1540408[/snapback] nie wiem jak z SP2 , ale ja z Sp1 nie miałem zadnych problemow z tą grą , ani tez z joyami na usb... uzywałem wpierw pada od psx'a i convetera ,a potem MS sidevindera pro 2 Czy ta gra jest fajna?? Bo chciałem sobie ją kupić ale nie chce w ciemno. 1549827[/snapback] jak masz z kim grac to warto.... potyczki na 32 osoby to cos wspaniałego.... nawet jak masz tylko jednego kumpla z którym bedziesz gral przeciwko botom to gierka jest niezla.... jeżeli grasz sam to sobie odpusc raczej... caly potencjał tej gry tkwi w MP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...