Macieqqq Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Jaka jest najlepsza plyta glowna s939 do 500 zl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 agp / pci-e ? najlepsza tzn.? najstabilniejsza? najlepsza do o/c? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 pci-e i najlepiej zeby do wszytskiego byla najlepsza :P moze to? Asus A8N-E nForce4 Ultra? a moze to? Gigabyte GA-K8N Ultra-9 nVidia nForce4 Ultra? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 DFI LAN PARTY ULTRA-D ... cena troszeczke przekracza 500zł ale warto zrezygnowac z czegos innego dla tej mobo .... asus i gigabyte przy tej plycie to pionki :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 DFI LAN PARTY ULTRA-D ... cena troszeczke przekracza 500zł ale warto zrezygnowac z czegos innego dla tej mobo .... asus i gigabyte przy tej plycie to pionki :E 1540939[/snapback] no tak ale np asus obsluguje pamiatki z ECC... wlasnie czy to jest jakas duzo roznica? A ta karta DFI jest z SLI no a to chyba mi sie nie przyda...? I jeszcze mam takie pytanie czy ta karta DFI ma cos takiego jak dual bios? bo ja jeszcze nie krecilem nidgy i takie cos by mi sie przydalo... prosze o wiecej opinii (jesli mozecie oczywiscie)... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 DFI Ultra-D jest bez SLI tylko ma dwa sloty. Jest na pewno najlepsza, tu nie ma bata. Ale musisz mieć jakąś tam wiedzę żeby ją obsłużyć. Jak nigdy nie kręciłeś to mogą być problemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 ja mam Asusa A8N-E nForce 4 Ultra i jestem zadowolony dobra cena, stabilna a podkręcać też można dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...