michu19 Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Obecie posiadam Bios d27 plyta abit nf 7 s tratsa i czy jest szansa abym powrocil do biosu d26 merlina ktory mi najlepiej odpowiada? moje pytanie stad gdyz kiedys wyczytalem, ze nie mozna flaszowac z d27 na d26 czy to prawda? A pry okazji prosze powiedzcie mi dlaczego po wgraniu biosu merlina d27 tajpana 0,1-0,3 nie mam sieci? jak to wlaczyc w biosie i gdzie? dzieki z gory. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Da się...poszukaj odpowiednich komend na Tweaku i będziesz wiedział co i jak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu19 Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Da się...poszukaj odpowiednich komend na Tweaku i będziesz wiedział co i jak. 1540812[/snapback] aha...ale czy dobrze rozumiem to sa specjalne komedny aby flashowac na bios d26 z d27 czy standartowe tak jak zawsze??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Hmm..zależy jak dla kogo..dla mnie te komendy są standartem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...