SarmaX Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Witam! Juz od kilku dni siedze na forum, czytam wszystkie tematy, przegladamsklepy, rozmawiam z ludzmi i juz calkowicie zglupialem ;/ Nie wiem jakie kosci wybrac? Na pocztaku zastanawialem sie nad GeIL'ami, ale powiedziano mi, ze to zwykle Hynix'y z radiatorami (Hynix jako Hynix jest tanszy niz Hynix jako GeIL :] ) Teraz juz wogole nie mam pojecia co kupic ;/ Chcialbym 2x512MB, 400MHz. Moje mobo to ABIT NF7-S2, procek Barton 2500+@3200+. Chcialbym sie pobawic w dosyc ostre OC, tzn. wyciagnac jak najwiecej ;] Co do ceny, to 600-650 PLN'ow... BLAGAM o rzetelne, poprzedzone doswiadczeniem i wiedza porady ;] Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 poszukaj może na allegro jakieś ramki na tccd za to cene np. kingstone. dokładnie te http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=142427 raczej żadne bh5 nie wchodzą w grę chyba ze zrobisz moda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SarmaX Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 (edytowane) Jednak Kingstony HyperX ULK2/1G to szajs... Naczytalem sie o tym przez 2 dni i juz nie mam ochoty na nie... Moze jednak doradzi mi ktos co innego mozna wziac, za podobna cene, najlepiej TCCD. Bede bardzxo wdzieczny! Edytowane 12 Lipca 2005 przez SarmaX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...