Falcon Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 witam i pozdrawiam @ll od razu przejde do sedna spr,, potrzebuje jakis dobry kurs po polsku do html , php,studio flash mx, adobephotoshop, frontpage, najlepiej w pdf choc to bez znaczenia,,, z gory dzieki ,,jezeli macie cos przeslijcie na moj email DamianR66@poczta.fm wielkie dzieki..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Falcon Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 :) hi,,, bardzo zalezy mi na czasie takze jezeli ktos ma jakis kurs,,, niech mi go wysle,,,sam niestety przez modemik nie bede szukal,, z gory wielkie dzieki,, :-):-):-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 była odpowiedź na twoje pytanie na forum - widziałem, musisz poszukać (wiem - to niełatwe). bodajrze było coś takiego na stronie helionu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 podstawy html (faq) flash...przejzyj dokladnie faq i borda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...