wałek Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Chciałbym zmienic neta obecnie posiadam łacze radiowe ale jest strawsznie niestabilne i admin sie nim wogóle nie zajmuje olewa abonentów ma ciagle wyłaczony tel czasami net działa naprawde dobrze transwer w graniczach 100kB/s a czasami nawet strony sie niechca otwierac wysył jest cały czas naprawde mizerny stąd moje pytanie co wybrac do gora 70zł na miesiąc rzeby chodziło przedewszystkim stabilnie mieszkam w Rybniku jak narzie zastanawiam sie nad neo lub netią ale moze macie jeszcze jakies inne pomysły posiadam karte sat ss2 moez przez to cos jest ciekawego co polecacie bo juz naprawde nie moge wytrzymac z tym czymś (radiowym) pozdro wałek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 netia niema llimitów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteek Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Netia nie ma żadnych limitów a poza tym milsza obsługa i bardziej profesjonalna. Ja mam netie i jest OK :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Netia - brak limitów i jest tańsza 55zł (netto) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...