TAeL Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 pamięta ktoś starą gierkę bijatykę 2D gdzie postaciami były zwierzątka typu tygrys, królik, małpa itp., pamiętam że najlepsza była bodajże lama, zagrywałem w to ostro, bardziej niż w Mortal Kombat, grafika była typu kreskówki, coś takiego, może ktoś to jeszcze ma, bo chetnie bym pograł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 a wiesz jak sie nazywa ta gra ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAeL Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 a wiesz jak sie nazywa ta gra ? 1540951[/snapback] sorry ale o tytuł mi właśnie chodzi, pamięta ktoś?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malarz84 Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Brutal - Paws of fury pozdrawiam malarz84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 mojim zdaniem z mortalem nie ma ja nawwet co porownywac - w nia gralem moze ze 3 dni, a w mortala ze 3 lata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Śmieszna gierka. Oczywiście nie ma co jej porównywać do MK. Pamiętam jak jeszcze grywałem w to na Amidze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 (edytowane) Heh, pamietam ta gierke. Troche dziwne bylo, ale nawet fajne. Biedne zwierzatka do takich rzeczy zmuszane... PS. BRTUAL - Paws of Fury Hehehe, ta nazwa.... :lol: EDIT. Tutaj jakby ktos chcial podaje linka do giery (darmowa jest) http://brutal.harmlesslion.com/dl/brutal19b2.exe Edytowane 12 Lipca 2005 przez FrIkO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JPL Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 To ja nie będe zakładał nowego tematu i tu sie spytam. Ktoś wie z kąd moge zciągnąć gre Lomax?? Tak w to pogrywałem jak mały byłem :D i szukam ale jak jest to płatna :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAeL Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 nie sądziłem, że temacik tak się rozrośnie, wielkie THX for all znów będę mógł w to pgrać!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...