virtuomaniak Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Co myslicie o tej firmie zegarkow? Ma ja ktos? Jak one chodza? Dokladnie chodzi mi o model http://www.claude-valentini.co.uk/superior...s_blackface.htm Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 wyglada fajnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 jezeli zegarek kosztuje troche ponad 2tys zl, to na pewno jest dobry :D wyglada fajnie ... hmm nie sadze, zeby ktos tutaj Ci odpowiedzial na Twoje pytanie, tutaj ludzie wydaja wszystko na kompy,a nie na zegarki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 To moge miec go za 300pln.... Chce kupic tylko chce aby mi ktos powiedzial czy to dobra firma itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 virtuomaniak pomyśl zegarek który można dostać w sklepie za 2k, a ty się jeszcze zastanawiasz czy go brać za 300zł. Ten Claude Valentini starczy ci na cale zycie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Jesli to oryginal, to odkupie go za 350 i bedziesz 50 zeta do przodu, stoi?;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 no wypasiony sikor a za 2k to napewno złom nie jest proste Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Obiła mi się ta firma o uszy i chyba nawet mój wujek ma zegarek z tej firmy i jest zadowolny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 a masz pewnosc ze to orginal? bo moj kumpel sprzedaje podrobki takich po 300zl;) longinesy, rolexy, seamastery itp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 (edytowane) no, moj kolega ostatnio kupil omege za 260 zl (wytargowal z 540), a zegarki z tej kolekcji z kruka kosztuja 7-14 tys. zl :) Edytowane 11 Lipca 2005 przez Flo3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 A jak mozna sprawdzic czy jest orginalny? Moze po tym ze jak sie przylozy do ucha to nie powinno go byc slyszec? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 (edytowane) A jak mozna sprawdzic czy jest orginalny? Moze po tym ze jak sie przylozy do ucha to nie powinno go byc slyszec? 1541510[/snapback] na firmowych zegarkach sa oznaczenia ktore mozna porownac do tych ze strony:P zawsze mozna zaniesc do zegarmistrza i spytac z tym tykaniem to przegiecie;) mialem longinesa za 2k i tykal:P Edytowane 11 Lipca 2005 przez Amd_Powered Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 No tak ale jesli to nie jest w warszawie... dostal bym poczta.... i chce to jakos sprawdzic przed ddostaniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 No tak ale jesli to nie jest w warszawie... dostal bym poczta.... i chce to jakos sprawdzic przed ddostaniem 1541568[/snapback] niech ci poda numerki seryjne z zegarka itp zreszta nie wydaje mi sie zeby ktos zegarek wart 2 kawalki sprzedawal za 300zl... bo albo musi byc kradziony albo podrobiony;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 a podrobki czesto sa swietnej jakosci, tak, ze zwykly czlowiek nie potrafi dostrzec roznicy miedzy nimi a oryginalami, tylko specjalista Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 a podrobki czesto sa swietnej jakosci, tak, ze zwykly czlowiek nie potrafi dostrzec roznicy miedzy nimi a oryginalami, tylko specjalista 1541744[/snapback] Dokładnie ostatnio mojemu ojcu chciał koles sprzedac zegarek OMEGa wygladał zajebiscie sam go ogladałem taki wypasiony ze to szook noowka oryginał kosztuje ponad 10k a on chciał sprzedac za 600zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 niech ci poda numerki seryjne z zegarka itp zreszta nie wydaje mi sie zeby ktos zegarek wart 2 kawalki sprzedawal za 300zl... bo albo musi byc kradziony albo podrobiony;) 1541592[/snapback] Jak bede mial te nr to co mam z nimi zrobic :P (sorcia ale powaznie nie wiem) I gdzie sie te nr znajduja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virtuomaniak Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Hmm moze mi ktos na moje pytanko odpowiedziec? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 z tym tykaniem to przegiecie;) mialem longinesa za 2k i tykal:P 1541542[/snapback] Może kupiłeś od kogoś podróbke wartą 300zł za 2k :lol: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Padzio Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Drogie dzeciaczki, ile wy macie lat? :lol: ...Żarcik to był... :) To sprzedaje zeq wart parę tysiaków za 300 zł??!! Ewidentna podróba, albo kradziony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tudruk Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Co myslicie o tej firmie zegarkow? Ma ja ktos? Jak one chodza? Dokladnie chodzi mi o model http://www.claude-valentini.co.uk/superior...s_blackface.htm Pozdrawiam :) Sam się przymierzałem do kupna ale zrezygnowałem. Niestety cena podana w internecie na stronie producenta jest MOCNO zawyżona. Producent podaje taką cenę aby klient miał wrażenie że jest to produkt luksusowy. Na aukcjach internetowych pozłacany zegarek tej firmy kosztuje w granicach 360 zł. Nie są to podrobione ponieważ nie jest to firma renomowana. Pozdr., Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...