Skocz do zawartości
virtuomaniak

Claude Valentini

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Amd_Powered

a masz pewnosc ze to orginal? bo moj kumpel sprzedaje podrobki takich po 300zl;) longinesy, rolexy, seamastery itp...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Amd_Powered

A jak mozna sprawdzic czy jest orginalny?

Moze po tym ze jak sie przylozy do ucha to nie powinno go byc slyszec?

1541510[/snapback]

na firmowych zegarkach sa oznaczenia ktore mozna porownac do tych ze strony:P zawsze mozna zaniesc do zegarmistrza i spytac

z tym tykaniem to przegiecie;) mialem longinesa za 2k i tykal:P

Edytowane przez Amd_Powered

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Amd_Powered

No tak ale jesli to nie jest w warszawie... dostal bym poczta.... i chce to jakos sprawdzic przed ddostaniem

1541568[/snapback]

niech ci poda numerki seryjne z zegarka itp zreszta nie wydaje mi sie zeby ktos zegarek wart 2 kawalki sprzedawal za 300zl... bo albo musi byc kradziony albo podrobiony;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a podrobki czesto sa swietnej jakosci, tak, ze zwykly czlowiek nie potrafi dostrzec roznicy miedzy nimi a oryginalami, tylko specjalista

1541744[/snapback]

Dokładnie ostatnio mojemu ojcu chciał koles sprzedac zegarek OMEGa wygladał zajebiscie sam go ogladałem taki wypasiony ze to szook noowka oryginał kosztuje ponad 10k a on chciał sprzedac za 600zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niech ci poda numerki seryjne z zegarka itp zreszta nie wydaje mi sie zeby ktos zegarek wart 2 kawalki sprzedawal za 300zl... bo albo musi byc kradziony albo podrobiony;)

1541592[/snapback]

Jak bede mial te nr to co mam z nimi zrobic :P (sorcia ale powaznie nie wiem)

I gdzie sie te nr znajduja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co myslicie o tej firmie zegarkow? Ma ja ktos? Jak one chodza?

Dokladnie chodzi mi o model

http://www.claude-valentini.co.uk/superior...s_blackface.htm

Pozdrawiam :)

Sam się przymierzałem do kupna ale zrezygnowałem. Niestety cena podana w internecie na stronie producenta jest MOCNO zawyżona. Producent podaje taką cenę aby klient miał wrażenie że jest to produkt luksusowy. Na aukcjach internetowych pozłacany zegarek tej firmy kosztuje w granicach 360 zł. Nie są to podrobione ponieważ nie jest to firma renomowana.

Pozdr.,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi