Jaro830628 Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 (edytowane) otóż zakupiłem karte używaną na karcie znalazłem tylko takie informacje: conexant bt878 khf bm-501 tpi8psb12p znalazłem sterowniki ale pisało ze nie są testowane pomimo to je zainstalowałem! znalazłem program MoreTV ale nie mam teraz głosu!! co moam teraz zrobic zeby miec głos?? głośniki mam podpięte pod karte dźwiękową i puściłem kabel jack-jack z kart tv audio out do karty dźwiękowej audio in tak ma to bć podłączone ?? Edytowane 11 Lipca 2005 przez Jaro830628 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro830628 Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 przepraszam ale nie chciał bym żeby ten post pozostał bez odzewu jeszcze raz prosze o pomoc osoby zorientowane w temacie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soyo2 Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 http://jarmal.webpark.pl/zoltrix/ Tu masz sterowniki do karty i przy okazji program do obsługi BorgTV.Nie wiem w jakiej on jest wersjii,jakby nie chodził to znajdź w Googlach BorgTV prof V2.0 lub 2.1 i do tego BorgRadio jeśli masz FM na karcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinokio Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Mozna jeszcze tu http://www.iulabs.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro830628 Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 soyo skorzystałem z podanej przez ciebie stronki ale jest cos tam pomieszane i nie da sie postepowac według wskazówek bo zawieraja one błedy moim zdaniem! a ja sie dalej męcze z tym dźwiękiem! dodatkowo jest zainstalowane urządzenie a przy dekoderze audio pisze "Brak zainstalowanych sterowników tego urządzenia" i kapa dźwieku ni ma !! :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...