Fakir Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Chłopaki podajcie jakies dobre programy do dzielenia mp3 bo mam fajne sety ale nie wiem czym to podzielić. Jestem skacowany strasznie i z ledwoscią piszę ten tekst :wink: Od początku wakacji balety, balety, balety.... Wczoraj schlałem dwie panienki i dość gorąco było... Dobra koniec spamowania, zapodawać tytuły :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[eM] Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Cool Edit Programy do nagrywania tez maja taka opcje np. WinOnCD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamZ Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Cool Edit Programy do nagrywania tez maja taka opcje np. WinOnCD 1540998[/snapback] Ja uzywam do cięcia mp3directcut, mozna ciąć bez rekompresowania :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salaciarz Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 ew. Audacity. Darmowy , polski . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 mp3 splitter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
towelie_ Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Goldwave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikol Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 W pakiecie NERO jest program Nero Wave Editor ja go używam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fakir Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 dzieki panowie za pomoc. sciagnełem audacity. daje rade. dobra pale fure i jade do panienek :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...