shakur_45 Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 (edytowane) byl kiedys taki topic " firmy godne polecnie" czy jakos tak, ale widze, ze juz nie jest przyklejony ;] czy ktos moze mi podac adres najlpeszego sklepu (komputerowego :P )w krakowie ?? fajnie jakby mial strone www thx hmm wpadl mi w oko pcprojekt i widze, ze jest wlanie z krakowa, czy jestes jeszcze tanszy sklep ? Edytowane 11 Lipca 2005 przez shakur_45 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
towelie_ Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Tesco :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 biedronka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegosan Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Kaufman jest najtanszy z tego co wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 www.apollo.pl - tez tani, obsluga fajna i z realizacja gwarancji nie mialem nigdy problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Bit jest tez ok - jak pokazesz ze w innym sklepie taniej to ci spuszcza z ceny prawie zawsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 I tu w zasadzie wypadałoby skończyć wymienianie dobrych sklepów krakowskich. Dla przypomnienia na plus: + pcproject + bit computer + apollo + i ewentualnie vector (na kazimierzu, na ul. Warshauera) Na minus: - polpc (dużo mówią, ale nic się nie znają) - reset (czasem sprzedaje tam... pani - z całym szacunkiem dla płci żeńskiej, widzę was jednak bardziej w kosmetycznym :lol:) - bino - panowie nie znają firmy thermalright (choć i w apollo się miotali) - vobis (za ich "markowy" sprzęt, straszne ceny i boks w tesco :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 pcprojekt kiedys walczyl o klientow to sie starali, teraz maja wszystkich w doopie ;-) do tego chyba tylko w pcprojekcie doswiadczysz wiekszych cen za jakis sprzet bo sie dobrze kreci :blink: ostatnio mila pani tlumaczyla czemu ramy ktore maja w cenniku za 170 zl sprzedaja za ponad 200 :x ogolnie to chyba najlepiej wychodzi apollo - normalne ceny, nie ma tloku - sprzedawca jest dla ciebie (nie to co w bicie gdzie czasami trzeba postac pare min w kolejce zanim ktos do ciebie podejdzie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 hmmm apollo? nie zdarzylo mi sie zebym poszedl do ktoregos oddzialu i mieli to co upatrzylaem sobie w cenniku (poczawszy od dysku, na muvo skonczywszy) pozatym nie doswiadczyem tak tzw szybkiej obslugi - sredni czas oczekiwania na sprzedawce wmoim przypadku (srednia z filii jak i z glowneg oddzialu - zawyza ja w sumie glwny oddzial jak i sklep na czarnowiejskiej) okolo 20 minut bit? wszystko jest ok dopoki cos sie ne wysypie - w kilku przypadkach czas oczekiwanina na wymiane przekroczyl miesiac, do tego jak widze ze np ram ktory odnosze jako uszkodzony (sypie bledami) trafia na polke w sklepie a ja dostaje z tego samego miejsca kolejna sztuke, to mnie z kolei trafia wlodipol - chlopakom poprostu odbilo :) ceny kiedys mieli spoko a teraz to ani obslugi uczciwej ani cen. pcprojekt - przyznam ze moj ulubiony sklep ale nie robilem zakupow od dluzszego czasu. bylem tam kilka razy i faktyczne troche sie opuscili w nietorych kwestiach obslugi, ale dalej jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...