akslow Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Jakie za i wady dla poszczegolnych CMSS ?? Mam glosniki Geniusa HT 5.1 i nie moge wybrac co lepsze :) Narazie uzywam CMSS2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 hmmmmmm to chyba od ciebe zalezy jaki dzwiek ci sie bardziej podoba . ja np. uzywam 2 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Ja także używam 2 bo jest mocniejszy bas albo mi sie wydaje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tronki5 Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 (edytowane) Ja też używam 2 ponieważ tylnie satelitki głośniej grają :D EDIT:Czy ktoś wie jak włączyć Cmss2 w kX'ach? :? Edytowane 3 Sierpnia 2005 przez tronki5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twisterr Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 odswieze temat, dopiero co zakupilem creativa t5900 i audigy 2 value i jedyny sensowny dzwiek uzyskuje na cmss2 wie ktos jak ustawic 5.1 w divixie ? ustawiam w ac3 filter dzwiek 5.1 albo prologici i wszystkie jakie tylko sa opcje do wyboru i albo prawie gra tylko centralny albo tylnych nie slychac wogole ... tylko jak cmss2 wlaczone to gra sensownie, to samo mam gdy odtwarzam dvd w powerdvd, najlepszy efekt jak mam ustawione w programie 2 glosniki i wlaczone cmss2, ale to chyba nie powinno tak byc ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...